Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΑΘΗΝΑ: Έγινε η παρουσίαση του λευκώματος «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ»

Παρουσία μελών και φίλων του Μορφωτικού Ψυχαγωγικού Συλλόγου "Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ", πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του λευκώματος «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ», που εκδόθηκε με μέριμνα του «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ» και με την χορηγία της ΑLAPIS, από τις εκδόσεις Μπαρτζουλιάνου

Η παρουσίαση έγινε το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2011 στα γραφεία του Συλλόγου στην Αθήνα (Γ' Σεπτεμβρίου 13, 6ος όροφος).

Χαιρετισμούς απεύθυναν, η πρόεδρος του συλλόγου κα Πόλυ Μαντά Παπαγεωργίου και εκ μέρους του Δήμου Λοκρών, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιπρόεδρος του «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ» κ. Ηλίας Κολομτσάς

Την παρουσίαση του λευκώματος έκαναν η κα Μαίρη Παναγιώτου, Φιλόλογος – Συγγραφέας και η κα Λίνα Γεωργίου, Αρχαιολόγος – Ιστορικός.

Στην ίδια εκδήλωση και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού, έγινε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου ΠΛΑΤΣ της φιλολόγου Σίσσυς Μαντά, με θέμα την αντιμετώπιση της ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης διανεμήθηκαν αντίτυπα της λευκώματος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου