Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

"Πράσινο φώς" για το Atalanti Hills - Δικαίωση Σκαμπερδόπουλου

Το Atalanti Hills νίκησε τελικά το τέρας της γραφειοκρατίας και της διαπλοκής

Με την σχετική νομοθετική ρύθμιση, μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Παπακωνσταντίνου, ξεκαθαρίζει επιτέλους το τοπίο για τις μεγάλες τουριστικές επενδύσεις που για χρόνια παρέμειναν μετέωρες και μεταξύ αυτών και η μεγάλη επένδυση του Atalanti Hills που εκκρεμεί στη Λοκρίδα. 


Οι "κακές γλώσσες" σιώπησαν μετά από αυτή την εξέλιξη όπου έγινε ήδη ένα σημαντικότατο βήμα και δίνει τη δυνατότητα πλέον να προχωρήσει η μεγάλη αυτή επένδυση.

Δικαιωμένοι βεβαίως από αυτή την εξέλιξη βγήκαν, τόσο ο πρώην δήμαρχος Αταλάντης κ. Γ.Σκαμπερδόπουλος, όσο και ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Αταλάντης κ. Αν.Κωνσταντίνου, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πάθος (ακόμη και μετά την θητεία τους στο Δήμο) για να φέρουν την επένδυση αυτή στη Λοκρίδα με την επίμονη πεποίθησή τους πως το έργο θα προχωρήσει. Ήταν αυτοί που πήραν την πολιτική ευθύνη και υπεύθυνα και δυνατά φώναξαν το αυτονόητο: Η επένδυση αυτή είναι φιλί ζωής για την ετοιμοθάνατη τοπική οικονομική αναπτύξη.

Οι κ.κ. Σκαμπερδόπουλος και Αν.Κωνσταντίνου εκφράζοντας και το σύνολο σχεδόν των δημοτών -και παρά την κατασυκοφάντηση της επένδυσης αλλά και των ίδιων ως πρόσωπα από συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά διαπλεκόμενα συμφέροντα- επέλεξαν να δώσουν τη μάχη, σήκωσαν το βάρος στους ώμους τους και πέτυχαν στο οδηγήσουν τα πράγματα στη σημερινή θετική για τη Λοκρίδα κατάσταση.


Βεβαίως υπήρξαν πολλοί ακόμη αιρετοί που υποστήριξαν την επένδυση αλλά το έκαναν από λίγο μακρυά, από μία "απόσταση ασφαλείας" ώστε να μην δεχτούν τα "πυρά" των διαφόρων διαπλεκόμενων κονδυλοφόρων. 

Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι άλλοι που και μέχρι σήμερα που, για τους δικούς τους λόγους -οικονομικούς, πολιτικούς, ιδεολογικούς, ψηφοθηρικούς, ή καλών σχέσεων με τα λαμιώτικα ΜΜΕ- τάχθηκαν άμεσα ή έμμεσα κατά της επένδυσης και απείχαν από κάθε ενέργεια ώστε να "ξεκολλήσει" επιτέλους η επένδυση από τα γρανάζια της παρανοϊκής γραφειοκρατίας αυτής της χώρας. Δεν κούνησαν ούτε το δακτυλάκι τους, από τις υπεύθυνες θέσεις όπου τους έταξαν για να υπηρετήσουν τη Λοκρίδα οι δημότες της. 

Επιπλέον μάλιστα αυτοί οι κάποιοι έκαναν και δηλώσεις, ακόμη και πρόσφατα, στα ΜΜΕ της Λαμίας, περί μεταβατικότητας της επένδυσης και λοιπών άλλων ανοησιών, λαμβάνοντας τα "εύσημα" από τα ΜΜΕ της Λαμίας. 

Θυμούμαστε όλοι λ.χ. τις σχετικές δηλώσεις του Δημάρχου τον τελευταίο χρόνο για το θέμα και τα "εύσημα" από τον λαμιώτη κ. Παλαμιώτη (όποιος αμφιβάλει μπορεί να δει τα σχετικά άρθρα σε κάποια φύλλα της "ΗΜΕΡΑΣ" και της "ΣΕΝΤΡΑΣ" τα οποία είναι διαθέσιμα).

Τέλος καλό, όλα καλά όμως. Σύντομα πια η επένδυση θα πάρει "σάρκα και οστά" σε πείσμα όλων όσων έλεγαν πως είχαμε βάλει "ψηλά τον πήχη" στη Λοκρίδα.

29 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ. Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΙΟΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ. ΟΣΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ 1800.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΥ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΥΤΑ. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ. ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΒΓΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΑ. ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ... ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ. ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΧΩΡΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γιατί χειροκροτάμε βρε παιδια?
    επειδή θα μας πάρουν τα χωράφια για ένα κομμάτι ψωμί και λόγω της οικονομικής κρίσης?
    ή μήπως είμαστε τόσο αφελείς που πιστεύουμε οτι οι πολυεθνικές δίνουν δεκάρα τσακιστη για την αταλάντη ή την λοκρίδα?
    να κονομήσουν θέλουν...
    καιρός να ξυπνήσουμε πιστεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δικαιωση των λοκρων και της λοκριδας ειναι. οχι του σκαμπερδοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΚΤΗΜΑΤΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΗΡΑΝΕ? ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ? ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΖΑΙΜΗΣ ΕΦΕΡΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ.ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι ναι... η αριστερη οικολογα... η γνωστη... μπραβο και στο ζαϊμη... μπραβο και στον μαμανδρα... μπραβο και στον καρατραντο... μπραβο και στο λιολιο... αξιοι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΙΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. λιολιος με παπανδρέου... σκαμπερδοπουλος με βενιζελο... καταλαβαινεται τι εχει να γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝΣΥΝΕΧΙΖΕΙ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΝΑΣ ΧΥΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ 2009 ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΣΜΟΥ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ; ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ Η ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ; ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΑΝΤΛΗΣΗ ΤΗ ΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ; ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί κοροϊδεύεις τον κόσμο με δήθεν νομοθετικές ρυθμίσεις???? Γιατί δεν δημοσιεύεις τον νόμο και τις διατάξεις για να καταλάβουν όλοι ότι λες τα μεγαλύτερα ψέματα και εξαπατάς τον κόσμο???? Ποιος σε βάζει να κάνεις αυτές της κινήσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά καλές υπηρεσίες στο Σαββίδη?
    Από εκεί παίρνεις μεροκάματα ή περιμένεις να πάρεις? Μήπως κουράστηκαν στην ανυπαρξία τους οι ντόπιοι υποτελείς και προσπαθούν να βγουν στον αφρό???? Γιατί τόσα ψέμματα? Τι στόχο έχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το εργο για το χυτα ακυρωθηκε απο την αντιδραση του κοσμου???μαλλον καποιο λαθος κανεις !!!!η παραπληροφορηση εκανε τον κοσμο να αντιδρασει!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΣΓΑΡΝΑΣ,,,,,,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΩΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ. ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ -ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ- ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΡΕ; ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΜΑΝΔΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΖΑΪΜΗΣ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΖΑΪΜΗΣ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΟ ΧΥΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΤΟΤΕ; ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΣΑ ΛΕΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ; ΩΡΑΙΟ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΔΕΝ. Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΡΕΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΧΑΔΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΝΟΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ. ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κυριε με την ψυτταλεια μηπως ξερετε ποσες παρανομες χωματερες λειτουργουν στην λοκριδα???? γυρω στις 15 !!!!!!!απ αυτες δεν μολυνετε ο υδροφορος οριζοντας??/δεν γινετε ανεξελενκτα αποθεση καθε ειδους σκουπιδιων????δεν πιπιλαμε δαχτυλο αλλαξε κασετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το έργο είναι σκανδαλώδες και αποδεικνύεται από τη μεγάλη καθυστέρηση που είχε. Γιατί τόσα χρόνια δεν έπαιρνε την ποθητή έγκριση? γιατί απλά δεν αποδεικνυόταν η ιδιοκτησία της εταιρείας και γιατί είναι και δασική δημόσια έκταση. Ρωτήστε σε κάνα υπουργείο για να μάθετε την αλήθεια. Η έγκριση από Παπακωνσταντίνου δεν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, απλά εξυπηρέτησε τον επενδυτή με τις γνωστές διαδικασίες φαστ τρακ.
    Όσο για τις θέσεις εργασίας: τι επιθυμείτε? να γίνετε όλοι υπηρετες στα μεγάλα ξενοδοχεία που θα γίνουν ή να παρακαλάτε για νερό? σε λίγα χρόνια θα τα ξαναπούμε. Αν το όνειρό σας είναι τα γήπεδα γκολφ, τότε δεν έχετε καταλάβει τι πολύτιμος είναι ο τόπος σας με τη σημερινή του μορφή. Το γιατί δεν αξιοποιήθηκε σωστά μέχρι σήμερα ρωτήστε το σε όλους τους δημάρχους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΑΛΑΝΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΛΑΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΧΟΡΙΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. XPONIA POLLA SΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩΜΕ ΜΗΝ ΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥ ΠΙΔΙΑ Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου