Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Εύσημα στον Νίκο Μπισχιτζή από την εφημερίδα "Ημέρα" και από τον Τάσο Γεωργουσόπουλο

Άρθρο της εφημερίδας "Ημέρα" στη Λαμία σήμερα 9/11/2011 αναφέρεται στον έφορο υλικού του «Α.Π.Ο. Αταλάντη» δίνοντας πραγματικά τα εύσημα στον κ. Νίκο Μπισχιτζή

Στο σχετικό άρθρο της στήλης της και με τίτλο "νοικοκυροσύνη" η εφημερίδα αναφέρει: <<Μπαίνοντας στο γήπεδο του Μεγαπλατάνου, όπου η ομάδα της Αταλάντης χρησιμοποιεί σαν έδρα, βλέπει κανείς ένα στολίδι ποδοσφαιρικό και αρχίζει να αναρωτιέται για το πόσοι άνθρωποι ασχολούνται με την καθαριότητά του –τον χλοοτάπητά του, τα αποδυτήρια, τον πέριξ κήπο, τον χώρο των κερκίδων και όχι μόνον..  

>>Αρκεί να σας αναφέρω πως πέριξ του αγωνιστικού χώρου δεν θα δεις εκτός από το γκαζόν- άλλο είδος χορταριού ή μια γόπα, ή κάποιο μικρό σκουπίδι ή ξένο σώμα. Για όλα αυτά αξίζει να σας αναφέρω πως ο μόνος που ευθύνεται για το υπέροχο αυτό θέμα ακούει στο όνομα Νίκος Μπισχιτζής

>>Η στήλη θέλοντας να αποδώσει τα εύσημα στον παραπάνω ακούραστο εργάτη και συζητώντας για λίγο μαζί του μάθαμε πως εκτός από το παραπάνω γήπεδο οι δραστηριότητες του δεν σταματούν εδώ αλλά επεκτείνονται και στα γήπεδα Κεντρικό Αταλάντης-Γήπεδο Τραγάνας και Γήπεδο Καλαποδίου που και εκεί αν πάει κανείς βλέπει την νοικοκυροσύνη και την συνέπεια σε αυτά που κάνει ο φίλος Νίκος.>>

  
Σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του "Α.Π.Ο. Αταλάντη" κ.  Τάσος Γεωργουσόπουλος σε σχετική δήλωση του και αναφερόμενος με αυτή την ευκαιρία που του δόθηκε στον κ. Μπισχιτζή αναφέρει: 

<<Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο που δίνει και την ψυχή του, στο κομμάτι που ασχολείται. 

>>Χωρίς το φίλο μας Νίκο, εμείς που τρέχουμε την ομάδα διοικητικά από φέτος, αλλά και οι πάρα πολλές διοικήσεις που έχουν συνεργαστεί μαζί του, δεν θα είχαν δείξει αυτή την εικόνα μέσα και έξω από το γήπεδο. 

>>Μεγάλη μας χαρά που έχουμε την τύχη και συνεργαζόμαστε με έναν τέτοιο άνθρωπο.>>


Εμείς δεν έχουμε παρά με τη σειρά μας να συγχαρούμε τον Νίκο για αυτή τη αναμφίβολα σημαντική προσωπική συμβολή του. 

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΙΣΧΙΤΖΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ.
    ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ Π.Χ. ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ Π.Χ. ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ;
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΖ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;
    Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΝΟΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ.
    ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ...Ε...ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ , ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΔΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου