Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Σάρωσε ο Αλ. Διαμαντάρας στις εκλογές του ΕΒΕ Φθιώτιδας - Ποιοι εκλέγονται από τη Λοκρίδα

Αν και η νίκη του ήταν αναμενόμενη, ο συνδυασμός του κ. Αλ. Διαμαντάρα σάρωσε στις εκλογές του ΕΒΕ Φθιώτιδας με ποσοστό της τάξης του 80%!

Δυναμική ωστόσο θα είναι και η εκπροσώπηση από την Αταλάντη στο ΕΒΕ.

Βάση λοιπόν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών από την περιοχή της Λοκρίδας και συγκεκριμένα από την Αταλάντη στο Εμπορικό Τμήμα του ΕΒΕ Φθιώτιδας εκλέχτηκαν ο κ. Δημήτρης Σαμαράς, ο κ. Γιώργος Αγγελής, και ο κ. Σεραφείμ Κοντογεώργος, ενώ στο Τμήμα Μεταποίησης του ΕΒΕ εκλέχτηκε ο κ.  Νίκος Ματσούκας

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο κ. Νίκος Ματσούκας επικράτησε του κ. Δ.Σουλτανόπουλου κατά μία μόλις ψήφου και είναι αυτός που εκλέγεται (δεν έχει γίνει γνωστό αν άλλαξε κάτι ή αν θα γίνει νέα καταμέτρηση ή κάποια ένσταση). 

Συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία τους να εκλεγούν και που θα εκπροσωπούν άξια πιστεύουμε την περιοχή της Λοκρίδας στο ΕΒΕ.



4 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ 4ΑΤΟΜΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΑΕΡΘΕΙ ΚΑΛΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ Η ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΛΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι που σεβονται τον Εμπορικο Συλλογο Αταλαντης!...οχι ομως μονο στα λογια, αλλα και σε πραξεις!!!...τι εννοω??...οταν σας καλει για κατι ο συλλογος, να ερχεσται!....οχι ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι???....Και παλι μπραβο στο "dream team" του συλλογου μας....εεεε, και στους υπολοιπους....μη παρεξηγηθουμε κιολας!
    Συνχαρητηρια!...παντα τετοια, γιατι ΛΟΚΡΟΙ εννωμένοι ΠΟΤΕ ηττημενοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου