Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η "αξιοποίηση" της περιουσίας του Δήμου στο Δ.Σ.Λοκρών

Έτοιμος για εκποίηση περιουσιακών στοιχείων είναι ο δήμος Λοκρών προκειμένου να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες.

Σε εκποίηση ακινήτων που προέρχονται από δωρεά σκέφτεται να προχωρήσει ο Δήμος Λοκρών προκειμένου να ανταπεξέλθει της οικονομικής συγκυρίας. Το θέμα θα συζητηθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 19:00, στην Αταλάντη.

Η συγκεκριμένη κίνηση αφορά ακίνητα που είχε δωρίσει ο Μιλτιάδης Χαλκιόπουλος στον πρώην Δήμο Αταλάντης και μέσα από την εκποίησή τους η Δημοτική Αρχή Λοκρών επιχειρεί να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση του Δήμου και να ακολουθήσει τις οδηγίες του υπουργείου Εσωτερικών προς την τοπική αυτοδιοίκηση για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα του προϋπολογισμού των Δήμων για το 2012, ενόψει των μειωμένων επιχορηγήσεων.


Παράλληλα ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το θέμα που αφορά την επιβολή του τέλους χρήσης σκουπιδότοπου.

Με αφορμή το συγκεκριμένο ζήτημα, την σύσκεψη που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα για την διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και το έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή, το θέμα των απορριμμάτων αναμένεται να πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις κατά την διάρκεια της συνεδρίασης.

Επίσης από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν η αναμόρφωση του προϋπολογισμού και η κατανομή της ΣΑΤΑ στις Δημοτικές Ενότητες, αλλά και τα αιτήματα συλλόγων της περιοχής για χρηματοδότηση.


Αναλυτικά τα 20 θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί δημοσίευσης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε) εγκατάστασης Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) «ΓΑΤΖΑ» ισχύος 44MWστη θέση «Σπαρτιά-Μαυροβούνι-Σκληρό» των Δήμων Λοκρών και Ορχομενού.
2. Κατανομή ΣΑΤΑ 2011 κατά Δημοτική Ενότητα του Δήμου Λοκρών.
3. Εκποίηση ακινήτων δωρεάς Μιλτιάδη Χαλκιόπουλου προς τον Δήμο Αταλάντης και συγκρότηση επιτροπής καθορισμού τιμήματος.
4. Κατεδάφιση επικίνδυνου κτίσματος στη θέση «Διαλαλόπετρα» Αταλάντης.
5. Έγκριση προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2011 Ν.Π.Δ.Δ. για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ του Δήμου Λοκρών.
6. Δίμηνες συμβάσεις Ν.Π.Δ.Δ. για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ του Δήμου Λοκρών.
7. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών για τον Ο.Ε.Υ. Ν.Π.Δ.Δ. για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ του Δήμου Λοκρών.
8. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2011.
9. Καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών των υπαλλήλων Ηλία Μούτσιου και Χρήστου Παΐσιου.
10. Επιβολή τέλους χρήσης σκουπιδότοπου.
11. Αίτηση ΑΠΟ Αταλάντης για οικονομική ενίσχυση.
12. Αίτηση Δημήτριου Π. Καρατράντου για αποζημίωση εκριζοθέντος ελαιόδεντρου στην γεώτρηση στη θέση «Κορκοράς» Αταλάντης.
13. Αίτηση ΑΟ Καλαποδίου για οικονομική ενίσχυση.
14. Αίτηση Συλλόγου Γυναικών Αταλάντης για οικονομική ενίσχυση.
15. Αίτηση Συλλόγου Γυναικών Αρκίτσας για οικονομική ενίσχυση.
16. Αίτηση Χορωδίας Αρκίτσας για οικονομική ενίσχυση.
17. Έγκριση τοποθέτησης μεταλλικών εμποδίων έμπροσθεν του κτιρίου Εθνικής Τράπεζας Αταλάντης.
18. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε του έργου «Επέκταση-ΒελτίωσηΔικτύων ΎδρευσηςΔήμου καιΔημοτικών Διαμερισμάτων Αταλάντης».
19. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής «Βελτίωση Εθνικού Σταδίου και Κατασκευή Στίβου στην Έδρα του Δήμου» (κατασκευή επιχώματος).
20. Πρωτόκολλο οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή Δρόμων Έδρας Δήμου».

Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"

Σ.Σ.: Όταν εκποιεί το κράτος το ονομάζουμε (και σωστά) "ξεπούλημα"... Όταν εκποιεί ο δήμος το ονομάζουμε  "αξιοποίηση"!!!

15 σχόλια:

  1. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΟΥΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΡΙΤΖΑΠΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ .ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ,ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ?????????ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ "ΦΙΛΕΤΟ" ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΗ ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, -ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ- ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ...
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρεπει με διαφανεια να εκποιηθει και τα χρηματα να διατεθουν σε εργο στην πολη της Αταλαντης.Δεν υπαρχει θεμα αναλογο της Λαρκο εδω τα χρηματα θα επενδυθουν σε εργο ακριβως ισης αξιας.Δυστυχως η κτηματικη περιουσια Χαλκιοπουλου εχει καταπατηθει οχι κατ'αναγκην με υπαιτιοτητα του δημου.Δεν πρεπει να βλεπουμε διαπλοκη γιατι δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρεπει με διαφανεια να εκποιηθει και τα χρηματα να διατεθουν σε εργο στην πολη της Αταλαντης.Δεν υπαρχει θεμα αναλογο της Λαρκο.......Δεν πρεπει να βλεπουμε διαπλοκη γιατι δεν υπαρχει.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΑ χρηματα να διατεθουν σε εργο στην πολη της Αταλαντης.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ,ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ.Ο ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΟΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ;
    ΑΛΗΘΕΥΕΙ Ή ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΙΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ;
    ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.
    Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ "ΥΠΟΓΕΙΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ. Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΤΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ; ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗ ΑΡΚΕΙ.
    ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ;
    ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ" ...ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ! Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ! ΕΧΟΥΜΕ ....ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ;!! ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΑΜΑΘΟΙ!! ΚΑΠΟΙΟΣ ..ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ...
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ...ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου