Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Εκλογές Επιμελητηρίου Φθιώτιδας


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 καθώς και την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 η Υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή και δεν θα λειτουργήσει λόγω της διεξαγωγής από 25 έως 27/11/2011 των εκλογών για τη ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας.

Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας θα διεξαχθούν ως εξής:
  





ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25-11-2011
ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ 10.00 π.μ.- 18.00 μ.μ.
Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης

ΣΑΒΒΑΤΟ
26-11-2011
ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΑΜΙΑ 9.00 π.μ.- 17.00 μ.μ.
Επιμελητήριο Φθιώτιδας ( ισόγειο)

ΚΥΡΙΑΚΗ
27-11-2011
ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΑΜΙΑ 9.00 π.μ.- 17.00 μ.μ.
Επιμελητήριο Φθιώτιδας ( ισόγειο)

9 σχόλια:

  1. Τελικα οι κ.κ.Σουλτανοπουλος Δημητριος,Καφασης Ευσταθιος δεν ειναι ανεξαρτητοι, ειναι ΠΑΣΟΚ.Μας ειπαν ψεματα στις δημοτικες εκλογες.Μας εξαπατησαν και οι δυο.Εξαπατησαν συνυποψηφιους,ψηφοφορους,ολους τους δημοτες.Τελικα ειναι υποψηφιοι στις εκλογες του επιμελιτηριου με το ΠΑΣΟΚ.Οι μασκες επεσαν.Αποδειχτηκε περιτρανα οτι το αποτελεσμα των δημοτικων εκλογων ειναι προιον διαπλοκης.Περαστικα μας που πιστεψαμε στην ανεξαρτησια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ''ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙ ΛΕΝΈ;ΜΠΑΚΑΡΑΣ,ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Τ.Λ.ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΤΑΤΟΙ Κ.Κ.ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ''ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ\ΚΑΦΑΣΗ''. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ;ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ;ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΩΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΗ.ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ?ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ? ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΟΚ Κ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Κ ΑΥΓΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ. ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΛΠΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΜΠΡΑΒΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΨΗΦΙΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΠΕΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ"! "ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΑΤΩΝ"!ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ!ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΦΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ Δ.Σ. ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπερανω κομματων και τριχες.Υποψηφιοι χωρις πολιτικη,χωρις ιδεολογικο υποβαθρο, χωρις να ειναι εκπροσωποι κανενος,απ'το πουθενα.Γι'αυτο μετα τις δημοτικες εγιναν ουσιαστικα δυο.Αλλωστε ολοκληρος παρα λιγο Δημαρχος δεν εκλεχτηκε ουτε καν συμβουλος στο Επιμελητηριο.Τωρα περαστικα του,δεν εχει αλλη ευκαιρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα πρεπει να ντρεμομαστε ολοι για αυτα που γραφονται.Φωναζουμε ολοι για αναπτυξη προοδο στην περιοχη μας αλλα οταν γινεται κατι μικρο η μαγολο δεν εχει σημασια το κατακρινουμε.Τα μαγαζια κλεινουν,τα αγροτηκα προιοντα μενουν απουλητα ,τα παιδια μας με σπουδες και πτυχια γυριζουν πισω γιατι δεν μπορουν να δρουν δουλεια και εμεις φωναζουμε ακομα για κομματικες ταυτοτητες.Το οτι η Αταλαντη θα εκπρωσοποιηθει στη Λαμια με τεσσεροις συμπολιτες μας και θα μπορουσε και με παραπανω ασχετου κομματος δεν εχει καμια συμμασια; Ηρθε στην Αταλαντη ο προεδρος του επιμελειτηριου Φθιωτιδος οποιος και αν ηταν σε οποιο κομμα και αν ανηκε οι υποψηφιοι ολων των συνδιασμων και κανενας απο το Δημο Λοκρων ,δημαρχος η αντιδημαρχος απο την αντιπολητευση κ.τ.λ δεν ηρθε να χαιρετηση και στιρηξει την ολη κινηση .Αλλα βεβαια εκει δεν υπηρχε ενομο συμφερον ετσι δεν ειναι;Γι αυτο η Λαμια εγινε πολη τερας και εμεις χωριο.Α!συνχαριτηρια σε ολους αυτους που ψηφισαν Λαμιωτες υποψηφιους και οχι τους ντοπιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου. ...και προς ενημερωση.....το ονομα Ψειροπουλος που ψιφησαν πολλοι στην Αταλαντη....σου λεει κατι???....τελοςπαντον....παλι η ψηφος των εμπορων της Λοκριδας ¨ξελασπωσε¨την Αταλαντη!...αφου απο τις 5 εδρες του εμπορικου....οι τρεις ανηκουν στη Λοκριδα!....μια ερωτηση-ανυσηχια να πω???....οι κυριοι του βιομηχανικου τμηματος της Λοκριδας, γιατι δε ¨κατεβασαν¨¨ υποψηφιο????....εεεμ, βεβαια!...λογικο.....τωρα που αρχιζουμε ολοι - εστω οι πιο πολλοι - και κοιταμε πρωτα το τοπο και μετα τα κομματα....πως να κατεβασουν υποψηφιο?....οτι εκαναν το εκαναν, το εκαναν παντοτε....δια-κομματικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου