Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Άνοιξε το θέμα αλλαγής ονόματος στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου!


Με θετικά σχόλια παράγοντες της τοπικής κοινωνίας της λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων δέχτηκαν την πρόταση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της επιτροπής τουρισμού του Δήμου Μωλου-Αγίου Κωνσταντίνου κ. Δημήτρη Παπαναγιώτου για αλλαγή ονομασίας του Δήμου.

Ο κ. Παπαναγιώτου στη διάρκεια της χτεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, πρότεινε το θέμα της αλλαγής του ονόματος του Δήμου να συζητηθεί άμεσα ακομη και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και πρότεινε μάλιστα η νέα ονομασία να είναι "Δήμος Θερμοπυλών" και αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε "Δήμος καμένων Βούρλων".
«Ο σημερινός δήμαρχος όταν ήταν Δήμαρχος Μώλου είχε αγωνιστεί προς την κατεύθυνση αυτή δηλαδή της ονομασίας Δήμου Θερμοπυλών ,νομίζω ότι είναι ώριμο το αίτημα αυτό, τωρα στον Καλλικρατικό Δήμο» είπε στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο κ. Παπαναγιώτου.
 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της πρωτοβουλίας ενεργών πολιτών Καμένων Βούρλων στρατηγός Γεώργιος Μακρινίτσας χαιρέτισε την πρωτοβουλία του κ. Παπαναγιώτου και χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη αλλαγής του ονόματος ώστε να αναδειχθεί η τουριστική οντότητα της λουτρόπολης γεγονός που θα ωφελήσει το σύνολο των δημοτών του νέου δήμου. 
 
«Ο συνάδελφος μου στο στρατό κ. Τετριμίδας που ξέρω ότι σέβεται το λόγο και τις δεσμεύσεις του μας έχει δυο φορές δεσμευτεί ότι το θέμα αλλαγής του ονόματος πρέπει να το συζητήσουμε αλλα ο χρόνος περνάει και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πρόθυμος να το κάνει, αυτό το όνομα που έχει ο Δήμος σήμερα χωρις την ονομασία των Καμένων Βούρλων μόνο αρνητικές επιπτώσεις έχει…» είπε ο κ. Μακρινίτσας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου