Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Θ. Ντούρος: Εκφοβίζουν τον κόσμο... Δεν θα κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ!


«Δεν πρόκειται η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στα αντλιοστάσια, δεν θα αφήσουμε τον κόσμο χωρίς νερό, ας σταματήσουν κάποιοι να κινδυνολογούν και να εκφοβίζουν τον κόσμο…»  απαντά μέσα απο το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας Θεόδωρος Ντούρος.

Πριν λίγες ημέρες με  ανακοίνωσή της  η "Λαϊκή Συσπείρωση" ανέφερε ότι η ΔΕΗ απειλεί τον Δήμο  ότι θα κόψει το ρεύμα αν  δεν  εξοφληθεί η οφειλή της τάξης των 230.000 ευρώ!
Η  "Λαϊκή Συσπείρωση" καλούσε τους δημότες να αντισταθούν στα εκβιαστικά διλήμματα της ΔΕΗ και να μην  επιτρέψουν τη διακοπή της ηλεκτρικής παροχής.
Από την πλευρά του ο κ. Ντούρος τονισε ότι   δεν είναι μόνον ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελατειας που οφείλει στην ΔΕΗ, υπενθύμισε ότι η νεα Δημοτική Αρχή κληρονόμησε πλήθος χρεών και μεταξυ αυτων και στην ΔΕΗ αλλά όπως συνέβη και στο πρόσφατο παρελθόν  έτσι και τωρα θα γίνει σχετικός διακανονισμός και  η ΔΕΗ θα συνεχίσει να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στα αντλιοστάσια του Δήμου. 

lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου