Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Και το όνομα αυτής: Υπερκομματική Μνημονιακή Κυβέρνηση

Οι δύο αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κατά την αποχώρηση τους από το προεδρικό μέγαρο αμέσως μετά την "ιστορική" συμφωνία.


Η φωτογραφία τα λέει όλα: Ποιος είναι ο κερδισμένος και ποιος είναι ο χαμένος πολιτικά... Ποιος πίεσε καταστάσεις και ποιος σύρθηκε σε συμφωνία...

Η συμφωνία για κυβέρνηση συνεργασίας με στόχο την επικύρωση και την εφαρμογή την νέας μνημονιακής δανειακής σύμβασης είναι γεγονός!!!


Ο κύριος Σαμάρας κατάφερε με τις τακτικές των συμβούλων του, να φέρει τη ΝΔ συνυπεύθυνη και συναπολογούμενη για το νέο σκληρότερο μνημόνιο που έρχεται, χωρίς η ίδια η ΝΔ να είναι καν κυβέρνηση.



Πρόεδρε φοβερή επιτυχία. Κάποιοι σύμβουλοι σου όπως ο κ. Σταϊκούρας αύριο πιθανόν και χωρίς να χρεωθούν την ευθύνη προσωπικά θα γίνουν υπουργοί. Εσύ πρόεδρε αναλαμβάνεις μία τεράστια ευθύνη απέναντι στη χώρα και το λαό χωρίς όμως να γίνεις πρωθυπουργός.


Η τακτικισμοί και οι εξυπνάδες των συμβούλων σας κύριε πρόεδρε έφεραν τη ΝΔ στην απέναντι όχθη. Συστρατεύσατε σήμερα την παράταξη σε έναν αγώνα υπέρ ενός σκοπού που δύο χρόνια τώρα βρισκόμασταν απέναντι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου