Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Επεστρέψαν οι Ιατροί ...στο ΙΚΑ Αταλάντης

Ανανεώθηκαν επιτέλους οι συμβάσεις με το ιατρικό προσωπικό μετά από ενέργειες του διευθυντή του ΙΚΑ Αταλάντης.

Μετά από συνεχείς επίμονες πιέσεις και προσωπικές ενέργειες του νέου διευθυντή του ΙΚΑ Αταλάντης κ. Αθ. Παπαγόρα, η διοίκηση του ΙΚΑ ανανέωσε τις συμβάσεις του ιατρικού προσωπικού του ΙΚΑ Αταλάντης.

Οι επιστολές του κ. Παπαγόρα προς τους αρμόδιους της διοίκησης του ΙΚΑ με τις οποίες εξηγούσε τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ασφαλισμένοι της περιοχής της Λοκρίδας, η συνεχής επικοινωνία και οι επίμονες πιέσεις για να βρεθεί επιτέλους λύση απέδωσαν καρπούς. 

Ο κ. Παπαγόρας κατάφερε τελικά μέσα σε διάστημα ολίγων εβδομάδων από την ανάληψη των καθηκόντων του, να δώσει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα και να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΙΚΑ της περιοχής μας. 


Το ΙΚΑ Αταλάντης διαθέτει τώρα δύο (2) παθολόγους, έναν (1) ορθοπαιδικό και μία (1) παιδίατρο, όπου καθημερινά εξυπηρετούν κανονικά τους ασφαλισμένους της περιοχής. 


2 σχόλια:

  1. Γιατρους έφερε ο Παπαγόρας, κανένα ελεγκτη θα βγαλει για τις οικοδομες του πλαστογραφου και των συνεργατών του ? Ολη η Φθιωτιδα βοά για την εισφοροδιαφυγή και τις απάτες !!!! ΕΛΕΟΣ βγειτε απο τις καρέκλες σας και ελεγξτε αυτα που υποχρεούστε ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ?ΤΙ ΩΡΑΡΙΟ ΕΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου