Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Νέο ανέκδοτο από το Λιόλιο: Ζητάει «Ανοιχτό πανεπιστήμιο» στην Αταλάντη!

«Ανοιχτό πανεπιστήμιο» στην Αταλάντη ζητά ο Λιόλιος!
Σε μια εποχή που κλείνουν εκείνα τα οποία υπάρχουν, ένα τέτοιο αίτημα φαντάζει σαν ουτοπικός σοσιαλισμός! 
Βέβαια ο δήμαρχος -και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- ίσως να επιθυμεί να εκνευρίσει την Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία βγάζει φλύκταινες ακούγοντας κάτι τέτοια! 
Μια άλλη εκδοχή είναι πως θα πρότεινε το «campus» να γίνει στον χώρο που λιμπίζεται το «Atalanti Hills»! 
Αστειευόμαστε ασφαλώς!
-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ-


Ανέκδοτο έχουμε γίνει σε όλη την περιφέρεια. Την ώρα που κλείνουν όλες οι ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες στην Αταλάντη και ο ίδιος δεν μπόρεσε να παρέμβει, να απαιτήσει και να τελικά να επιβληθεί ώστε να παραμείνουν σε λειτουργία υπηρεσίες που η Αταλάντη και η Λοκρίδα έχει απόλυτη ανάγκη...

...Την στιγμή που κινδυνεύει με λουκέτο το Πανεπιστήμιο Στερεάς... 

Ο κ. Λιόλιος ή μας πουλάει τρέλα και φούμαρα... ή θέλει μας διασκεδάσει με εμπνευσμένα ανέκδοτα...


9 σχόλια:

  1. ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13\10\11 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.ΕΙΠΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΜΙΣΘΟΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ.Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕRNET .Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΑΣΤΟ ΧΗ.ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΝΟΒΑ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΜΗΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΛΙΓΟΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ Κ.Ε.Κ.,ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ κ.τ.λ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ.ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ 'ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ΄ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΔΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΝΟΒΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΣΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΤΙΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΝΟΒΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΩΝΗ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ,ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΤΕ?ΕΔΩ ΕΠΑΛΗΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΡΗΤΟ'ΜΕ ΣΤΡΑΒΟ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΑΛΗΘΩΡΙΣΕΙΣ΄'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΔΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΙΕΚ,
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ...

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΒΤΙΣΤΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΗΓΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ.ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ? ΝΤΡΟΠΗ!!!
    ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΡΟΪΣΤΑΤΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ...
    ΠΟΥ ΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΝΟΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ;
    Ο ΓΕΛΟΙΟΣ, Ή Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ;

    ΚΑΛΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ??ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.......ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?? ΠΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΗΣ ΦΘΙΏΤΙΔΑΣ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΙΚΑ.
    ΟΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα νικολακι αν ειναι αληθεια ολα αυτα προσεξε και προστατεψε και τη δημαρχηνα γιατι οι καιροι αλαξαν οι λαοι ξυπνησαν εχουμε πεινα ρε φιλε το εχετε καταλαβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου