Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

2ο Διεθνές Συνέδριο Λογοτεχνίας "Αδελφοποιημένοι Κόσμοι"


Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Λογοτεχνίας "Αδελφοποιημένοι Κόσμοι" θα πραγματοποιηθεί στην Αταλάντη από 22 έως 24 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή πολλών διακεκριμένων λογοτεχνών από το εξωτερικό.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Λοκρών, η Αιάντειος Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης και ο Όμιλος για την Unesco Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco, με την στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 


Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ομιλίες, απαγγελίες καθώς και λογοτεχνικές συζητήσεις και πλαισιώνονται από τις Χορωδίες Αταλάντης: 'Η Αρμονία'(22/10), 'Η Πρόοδος' (24/10) και τη συναυλία-αφιέρωμα στους ποιητές Οδ. Ελύτη και Ν. Γκάτσο(23/10). Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης το STAR Κεντρικής Ελλάδας. 

2 σχόλια:

  1. EΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ,ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΞΟΔΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΕΣ,ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΕΦΕΔΡΙΕΣ,ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.10.ΟΟΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ,7000 ΣΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ .ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ.ΕΞΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΟΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΛΙΟΛΙΟ;

    Α, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου