Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τσώρτσιλ ο... Βενιζέλος: "Ιδρώτα,δάκρυα και αίμα"...υποσχέθηκε η κυβέρνηση

Η θύελλα που πλήττει τη χώρα όχι μόνο δεν δείχνει να κοπάζει αλλά μετατρέπεται σε άγριο κυκλώνα που απειλεί την ίδια την επιβίωση των πολιτών .

Μετά από τη δραματική συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ε.Βενιζέλος χρησιμοποίησε τη γνωστή φράση του Ο.Τσώρτσιλ, πριν από τη μάχη της Αγγλίας:

"Ιδρώτα,δάκρυα και αίμα", μας ...έταξε.

Ο κ.Βενιζέλος απέφυγε να ανακοινώσει τα σκληρά μέτρα που περιμένουν όλους μας. Η κυβέρνηση ωστόσο έχει φροντίσει να τα διαρρεύσει με κυριότερο,αυτό που ζητούν οι δανειστές μας: τουλάχιστον 100.000 άμεσες απολύσεις στο δημόσιο.


Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για άλλα νέα σκληρά μέτρα όπως: μειώσεις συντάξεων του ΟΓΑ στα 250 ευρώ, στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις του δημοσίου, νέα αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος και νέες αυξήσεις ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου