Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Διασταύρωσαν τα….ξίφη τους οι στρατηγοί στα Καμένα!

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται οι σχέσεις Δήμου Αγίου Κωνσταντίνου-Μώλου με την κίνηση πολιτών Καμ.Βούρλων με αφορμή την διαφωνία των πολιτών να μεταφερθούν τα αστικά λήμματα του Αγίου στο βιολογικό των Καμένων.


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο πρόεδρος της Επιτροπής των πολιτών στρατηγός Γιώργος Μακρυνίτσας επισήμανε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με τρόπο παράτυπο επιχειρεί να μεταβάλει την λουτρόπολη σε αποδέκτη λυμάτων όλης της περιοχής με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για την Υγιεινή των κατοίκων και την τουριστική ανάπτυξη της λουτρόπολης.


 Για το λόγο αυτό, είπε ο κ. Μακρυνίτσας έχουμε κάνει προσφυγή στην διευρυμένη Περιφέρεια Θεσσαλίας-Στερεάς να ακυρωθεί η μη σύννομη –δια τηλεφωνικής περιφοράς-απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γ.ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ 

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμιδας επίσης ε.α. στρατηγός χαρακτήρισε άκαιρα και άτοπα όσα ανέφερε ο κ. Μακρυνίτσας . «Ο Δήμος μας οφείλει να διαχειριστεί άμεσα και κατά τρόπο οριστικό το πρόβλημα με τα αστικά λήμματα και η επέκταση του βιολογικού των καμένων μπορεί να καλύψει αυτές τις ανάγκες χωρίς κανένα πρόβλημα για το περιβάλλον που τώρα δυστυχώς με τους ανεξέλεγκτους βόθρους ρυπαίνεται μόνιμα».

Ε.ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ 

Ο κ. Τετριμιδας πάντως συμφώνησε με τον κ. Μακρυνίτσα ότι αποδεκτής των επεξεργασμένων λυμάτων πρέπει να είναι ο ποταμός Βοάγριος και όχι ο Μαλιακός και αυτό είπε είναι στους άμεσους σχεδιασμούς του Δήμου.


Lamia Fm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου