Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Κόπηκε εξέταση για διαβήτη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης!!!

Την αντίδραση γιατρών και ασθενών έχει προκαλέσει η απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου Λαμίας να σταματήσει να γίνεται ειδική εξέταση για διαβητικούς στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Με απόφαση (!) του διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας κ. Αγγουρά εξέταση γίνεται πλέον μόνο (!) στο νοσοκομείο της Λαμίας και οι ασθενείς αναγκάζονται να ταξιδεύουν στην Λαμία. 

Οι ασθενείς δικαίως διαμαρτύρονται και δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχει ένταση με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αταλάντης οι οποίοι βέβαια δεν είναι υπεύθυνοι για τις αποφάσεις του κ. Αγγουρά.

Ο Δήμαρχος κ. Λιόλιος τι κάνει; Ο Αντιδήμαρχος κ. Τσέρτος τι κάνει; Όταν κάθε τρεις και λίγο είναι στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας;
Σας ενημέρωσε κ. Τσέρτο για το θέμα ο κ. Αγγουράς;  
Τι συζητάτε με τον διοικητή όταν τον επισκέπτεστε τόσο τακτικά στο γραφείο του;
Δεν έχετε ενημερωθεί εδώ και εβδομάδες για το συγκεκριμένο θέμα; 
Κοιμάστε όρθιοι εκεί στο Δήμο όλοι σας;  
Μόνο ποιος θα γίνει διευθυντής στο Κ.Υ. σας κόφτει κ. Τσέρτο
Τι να τον κάνουμε τον διευθυντή κύριοι αν το Κ.Υ. δεν λειτουργεί;
Η κ. Γεωργοπούλου τι κάνει ως ιατρός και Δημοτική Σύμβουλος;


Όλοι στο δημοτικό συμβούλιο έπρεπε να είχατε ξεσηκωθεί και μόνο με την σκέψη μιας τέτοιας απόφασης από πλευράς της διοίκησης του Νοσοκομείου Λαμίας.


Είναι παράλογη τόσο η απόφαση αυτή όσο και η στάση σας κύριοι η οποία επέτρεψε την εφαρμογή της άνευ αντιλογίας και συμπολίτες μας με προβλήματα υγείας να ταλαιπωρούνται εξ αιτίας της απάθειας σας και της αδιαφορία σας.

Η ανικανότητα συγχωρείται, η αναισθησία όμως απέναντι σε τόσο σοβαρά θέματα δεν συγχωρείται κύριοι του δήμου.

Έχετε αφησει τα πάντα στην τύχη τους και οι πολίτες ταλαιπωρούνται εξ αιτίας της αδιαφορίας και της ανικανότητας σας.

8 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ:

    ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ; ΜΉΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΟΥΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Τετάρτη το μεσημέριστις 3:30 η κ. Γεωργοπούλου έδινε 10λεπτη τηλεφωνική συνέντευξη από το ΚΥ στο STAR Λαμίας για το θέμα αυτό και τις ενέργειες που έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΟΥΤΕ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΝΣΟΥΛΙΝΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ;ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΛΥΚΟΖΙΩΜΕΝΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΟ Η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ Η ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Η Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΤΣΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ;
    ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΥΣ...
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΕΙ Η ΛΑΜΙΑ! ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΑΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΝ ΤΡΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΕΝΑΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ Κ.Υ., ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ. ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ;! ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ Κ.Υ.! ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ! ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Υ., ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ. ΑΛΛΟ "ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ "ΚΟΝΟΜΑΕΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ;! ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ "ΤΖΙΡΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ Κ.Υ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ "ΚΟΥΚΙΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ Ή ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ ΜΟΝΟ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου