Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκινά η επένδυση στην Παραλία Αταλάντης για ΣΕΙΡΙΟ 2 ?


ΚΤΗΜΑΤΑ για ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 1200 ατόμων στην ΣΚΑΛΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ για Σείριο 2;


Έτσι ακούγεται εδώ και μια βδομάδα μετά από τηλέφωνα που δέχθηκαν κάτοικοι από Αταλάντη , Κυπαρίσσι και Λιβανάτα , από τρία μεγάλα μεσιτικά γραφεία από Αθήνα .

Αυτός ο σχεδιασμός για νέο Σείριο υπήρχε στα συρτάρια του τότε ΥΠΕΧΩΔΕ από παλιά , μόνο που δεν είχαν πει ακριβώς την θέση και ήταν τοποθετημένη ανάμεσα Τραγάνα – Αρκίτσα . Τελικά αποφασίστηκε να γίνει από το 140ο χλμ. έως 400μ προ του ανισόπεδου κόμβου Σκάλας Αταλάντης. Ήδη γκρεμίσαν το εκεί εγκατελελλειμένο εργοστάσιο και προχωρούν στην αναζήτηση ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ.

Η κατασκευή θα δοθεί στις εταιρείες που έχουν την παραχώρηση της Ε.Ο. και προβλέπονται τουλάχιστον 4 καταστήματα στην κάθε πλευρά που αφορούν το αυτοκίνητο καθώς και πρατήρια καυσίμων αλλά και 4 –5 καταστημάτων μαζικής εστίασης και 5000 μ2 εμπορικά καταστήματα καθώς και 2 ξενοδοχεία με πισίνες SPA κλπ. που θα βρίσκονται στην εντός σχεδίου περιοχή Σκάλας Αταλάντης προς την θάλασσα.


Χαράς ευαγγέλια για τους κατοίκους που θα δουν τις τιμές των οικοπέδων τους και αγρών τους να εκτινάσσονται έως και 200% π.χ. ένα οικόπεδο στη εντός σχεδίου εκεί περιοχή κάνει σήμερα 120 ευρω/μ2 και θα φθάσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών 350-400 ευρω/μ2 και οι αγροί από 20 ευρώ /μ2 60-80 ευρώ /μ2. Πέραν αυτού στην επένδυση αυτή θα μπουν και γνωστοί έλληνες επενδυτές οι οποίοι θα ασχοληθούν με τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις προς την εκεί θάλασσα της περιοχής Σκάλας Αταλάντης στην θέση «Παλίρροια» .

Είναι μια επένδυση που θα βοηθήσει την ανάπτυξη της περιοχής , που αυτή την περίοδο έχει μεγάλη ανεργία , επίσης προβλέπεται από Μάρτιο του 2012 να αρχίσει η κατασκευή με συγχρηματοδότηση Δημοσίου, ιδιωτών, εφόσον αγοραστούν πρώτα οι εκτάσεις που θα είναι συνολικά γύρω στα 300 στρέμματα, 120 στρέμματα προς τα δυτικά της Ε.Ο. και 180 προς την παραλία εκ των οποίων τα 100 εντός σχεδίου.


Ελληνικός Επενδυτικός Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου