Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Ένταση για την μεταφορά σκουπιδιών της Καλαμάτας στη Στερεά. (video)

Στο δελτίο ειδήσεων του STAR παρενέβη για το θέμα ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νίκος Λιόλιος ο οποίος δήλωσε πως ο Δήμος δεν έχει ενημερωθεί από κανέναν και πως δεν ζητήθηκε καμία άδεια για αυτή την παράνομη όπως τη χαρακτήρισε ενέργεια.

Άνω κάτω οι περιοχές του Ορχομενού Βοιωτίας και των Λιβανατών Φθιώτιδας μετά την μεταφορά και εναπόθεση στην περιοχή τους απορριμμάτων από την Καλαμάτα.
 
Ο επιχειρηματίας που έχει αναλάβει την μεταφορά στο πλαίσιο σύμβασης με τον δήμο Καλαμάτας υπεραμύνθηκε των ενεργειών του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ανακυκλώσιμο υλικό που νόμιμα μεταφέρεται σε κινητούς σταθμούς μεταφόρτωσης με σκοπό στην συνέχεια να πωληθεί σε εταιρίες ανακύκλωσης.
Ο εκπρόσωπος της εταιρίας θεώρησε αδικαιολόγητες τις αντιδράσεις των πολιτών και των δημάρχων Ορχομενού και Λοκρίδας και επικαλέστηκε σχετική άδεια των αρμόδιων υπηρεσιών που δεν αφήνει περιθώρια σε κανέναν να επηρεάσει την δράση του.

Στο δελτίο παρενέβη για το θέμα και ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θωμάς Στάικος που διευκρίνισε ότι οι διευθύνσεις δημόσιας υγείας και περιβάλλοντος θα ασχοληθούν με όλες τις πτυχές του θέματος, εξετάζοντας και το είδος των απορριμμάτων αλλά και την νομιμότητα των ενεργειών για την μεταφορά τους από την Καλαμάτα στον Ορχομενό και τις Λιβανάτες.
 
Δείτε το videο:



1 σχόλιο:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΛΙΟΛΙΟΣ.
    ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΟΥΣΙΩΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    ΜΗΠΩΣ -ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ- Η ΑΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΑΦΝΟΥΣΙΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου