Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

«V-Power Racing» Ράλλυ Σπριντ Καμένων Βούρλων

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας συνεχίζει την παράδοσή της στην οργάνωση αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, διοργανώνοντας το V-Power Racing Ράλλυ Σπριντ Καμένων Βούρλων στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου. 

Στο πλευρό της λέσχης είναι ο Δήμος Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου, με έδρα τα Καμένα Βούρλα. Η Shell είναι ο μεγάλος χορηγός του αγώνα, ενώ το ενεργειακό ποτό «Shark Energy Drink», το «Music-Cafe Μύθος» στα Καμένα Βούρλα, όπου θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκκίνηση του Σαββάτου 10/09/2011 και η απονομή κυπέλλων-επάθλων την Κυριακή 11/09/2011, καθώς και η επιχείρηση Μεταχ/νων Ιαπωνικών Αντ/κων Αυτοκ/ων του Γιώργου Πάζη από την Θεσσαλονίκη είναι συμπαραστάτες, με τα STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 4ΤΡΟΧΟΙ, ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΛΑΜΙΑ FM-1, ΝOVA FM 92,1, www.off-road.gr, www.xwmatinos.gr και www.lay-out.grνα έχουν αναλάβει την επικοινωνία από τη θέση του χορηγού.
 
Ο αγώνας που προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Χώματος, περιλαμβάνει τρία χορταστικά χωμάτινα σκέλη των 18.80 χλμ. με αφετηρία 1ου σκέλους την Κυριακή 11/09/2011 και ώρα 09:00’. Η πασίγνωστη τεχνική Ακροπολική διαδρομή Ρεγκινίου-Καρυάς, που είναι ανηφορική για τα πρώτα 5.43 χλμ. γίνεται σχετικά επίπεδη με ποικιλία στροφών στη συνέχεια, για να τερματίσει στην είσοδο του χωριού Καρυά Καμένων Βούρλων.

Η εμπειρία και το κέφι της ΑΛΑΛ υπόσχονται μεγάλης διάρκειας οδηγική απόλαυση στους αγωνιζόμενους και πλούσιο θέαμα για τους θεατές, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια. Η Α.Λ.Α.Λ. προσφέρει, δωρεάν διαμονή δύο διανυκτερεύσεων (09 & 10/09/2011) στα πληρώματα εκτός Λαμίας, και μιας διανυκτέρευσης (10/09/2011) για τα Λαμιώτικα πληρώματα, στο παραλιακό ξενοδοχείο SISSY στα Καμένα Βούρλα, καθώς επίσης σε όλους τους αγωνιζόμενους, πλην των «νέων» και των μελών του ΣΒΟΑΑ, έκπτωση 15% στο παράβολο συμμετοχής, με τις ευχές της για καλό αγωνιστικό χειμώνα σε όλους.

Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής μπορεί να γίνει με fax στο 22310 37722 από την Τετάρτη 24 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00. Φόρμα δήλωσης συμμετοχής καθώς και επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να πάρετε από την ΑΛΑ Λαμίας (τηλ: 2231027700–6977959322), καθώς και από τις σελίδες της Λέσχης www.alalamias.gr, του www.xvmatinos.gr, του www.off-road.gr και της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ www.omae-epa.gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ...

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ, ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ...

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΙΔΕΩΝ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου