Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ανδρέας Ζαΐμης: "Ο Δήμος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να βρει λύση"

Ο πρόεδρος του Δ.Σ  Ανδρέας Ζαΐμης σε δηλώσεις του, σε τοπικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στον FM-1 Λαμίας, υποστήριξε πως η ένταση ήταν τέτοια στον καταυλισμό που δέχτηκαν επίθεση ακόμη και δημοτικοί  σύμβουλοι  που έφθασαν στη περιοχή μετά τα επεισόδια, ο δημος όμως, δήλωσε ο κ. Ζαΐμης, είναι αποφασισμένος να  προχωρήσει σε όλες εκείνες τις ενέργειες  ώστε  να  βρει οριστική λύση στο πρόβλημα. 

Ήδη η δημοτική αρχή σε μια πρώτη κίνηση  προσέφυγε  στον εισαγγελέα  και ανακοίνωσε  και την νομική υποστήριξη σε όσους πολίτες θίχτηκαν από τα επεισόδια.
  
Μετά την έκτακτη  συνεδρίαση του Δ.Σ Λοκρών εκφράστηκε από όλους τους συμβούλους αγανάκτηση  για την σοβαρότητα του θέματος καθώς και για το τελευταίο επεισόδιο όπου αθίγγανοι επιτέθηκαν σε πυροσβέστες και αστυνομικούς.

Αγανακτισμένοι σχετικά με το θέμα των αθίγγανων αλλά και με τα πολλαπλά προβλήματα που έχουν δημιουργησεί, είναι και κάτοικοι και περιοικοι της περιχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου