Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ....

Φόρος τιμής εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΛΟΚΡΙΔΑ» στην κηδεία του π. Δημάρχου Αταλάντης Λ. Μπρεκουλάκη από τη Δημοτική Σύμβουλο Λοκρών κ. Μαρία Γεωργοπούλου:
 
"Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,

βρισκόμαστε εδώ για να αποχαιρετίσουμε πρώτα ένα φίλο και κατά δεύτερο λόγο ένα άξιο τέκνο του τόπου μας.

Δεν θα μιλήσω για τον επιστήμονα Λάμπρο, γιατί όλοι εδώ μέσα γνωρίζετε για την επιτυχημένη επιστημονική καριέρα του ως δικηγόρου και έχετε κατά καιρούς ζητήσει την επιστημονική του συμβουλή και συμπαράσταση, την οποία έδινε πάντα απλόχερα.

Δεν θα μιλήσω και για τον πολιτικό άνδρα Λάμπρο, γιατί είναι γνωστή σε όλους σας η αγάπη του για τα κοινά και τον τόπο του. Τα εύσημα που του αποδόθηκαν από το λαό της Λοκρίδας αλλά και της Φθιώτιδας, αφού διετέλεσε για δυο τετραετίες Δήμαρχος Αταλάντης (1999-2006), ενώ υπήρξε υποψήφιος Νομάρχης το 1994 και δυο φορές υποψήφιος Βουλευτής, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της πολιτικής του σταδιοδρομίας.
  
Η πολιτική του συμπεριφορά προς φίλους και αντιπάλους και κυρίως η αδιαμφισβήτητη συνεισφορά του στα κοινά της Φθιώτιδας, θα αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για όλους τους νέους πολιτικούς του τόπου μας. Πάνω από τις κομματικές και παραταξιακές σκοπιμότητες έβαζε το καλό της Λοκρίδας, και της Φθιώτιδας. Ένας πολιτικός που έδινε πάντα και την ψυχή του για την ανάπτυξη και την προβολή του τόπου μας.
 
Θα σταθώ στον άνθρωπο Λάμπρο, τον αληθινό φίλο και συναγωνιστή στην τελευταία αυτοδιοικητική μάχη, έναν υπεύθυνο άνθρωπο, με ανεκτίμητη σκέψη.  
Έναν άνθρωπο, πάντα μαχητικό και με απεριόριστη διάθεση για δημιουργία. 

Έναν άνθρωπο, που απέφευγε πάντα την οξύτητα και τις ακραίες αντιπαραθέσεις, και με το χιούμορ που τον διέκρινε, δημιουργούσε ένα κλίμα διάθεσης για συνεργασία με φίλους αλλά και πολιτικούς αντιπάλους. 
Είχε καταφέρει να έχει μόνο φίλους, σε όλους τους πολιτικούς χώρους σε όλη τη Φθιώτιδα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος, φίλου και συναγωνιστή.

Καλό σου ταξίδι, φίλε Λάμπρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου