Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Τη διατήρηση του προϋπολογισμού του ΠΕΠ Στερεάς και την αύξηση των πόρων για το Ε.Α.Π. Στερεάς ζητά η Κατερίνα Μπατζελή.

Τη διατήρηση του συνολικού προϋπολογισμού του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας, αλλά και την αύξηση των πόρων για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της περιφέρειας ζητά με ερώτησή της από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή.

«Η μείωση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) δεν πρέπει να επηρεάσει αρνητικά τις αναπτυξιακές προσπάθειες στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας τη στιγμή δε που αποφασίστηκε η μείωση της εθνικής συμμετοχής στο ΕΣΠΑ, ενώ η αύξηση των διαθέσιμων πόρων για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα θα συμβάλει στην προώθηση παραγωγικών επενδύσεων και έργων υποδομών», δήλωσε η κ. Μπατζελή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου