Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

“Έφυγε” ο Λάμπρος Μπρεκουλάκης…

Πενθεί η Λοκρίδα και όλη η Φθιώτιδα…
  
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας άφησε χθες βράδυ την τελευταία του πνοή, στα 78 του χρόνια, ο γνωστός δικηγόρος και πολιτικός άνδρας από τη Λοκρίδα, Λάμπρος Μπρεκουλάκης.
 
Ο πρώην Δήμαρχος Αταλάντης, αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας, ωστόσο η κατάστασή του επιβαρύνθηκε πάρα πολύ την Παρασκευή, όταν έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, σε καφετέρια της Αταλάντης.
 
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, αμέσως μετά στο Νοσοκομείο της Λαμίας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου έδωσε μάχη για ένα 48ωρο περίπου, αλλά δεν άντεξε…
 
Ο Λάμπρος Μπρεκουλάκης ήταν πετυχημένος δικηγόρος, αλλά αυτό που τον διέκρινε ήταν η αγάπη του για τα κοινά και τον τόπο του.

Διετέλεσε Δήμαρχος Αταλάντης 2 τετραετίες (1999-2006), ενώ υπήρξε υποψήφιος Νομάρχης το ’94 και 2 φορές υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό όμως που χαρακτήριζε τον Λάμπρο Μπρεκουλάκη ήταν το ότι είχε καταφέρει να έχει μόνο φίλους, σε όλους τους χώρους και όλη τη Φθιώτιδα…

Η κηδεία του θα γίνει στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων, στην Αταλάντη, αύριο Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.


Θα σε θυμόμαστε πάντα... Καλό σου ταξίδι φίλε Λάμπρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου