Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Είπαν το αντίο... Φίλοι και αντίπαλοι ήταν όλοι εκεί....

Λοκροί πολίτες, φίλοι, αλλά και πολιτικοί αντίπαλοι, έδωσαν όλοι το παρόν στον Ι.Ν. των Αγίων Θεοδώρων Αταλάντης, τίμησαν και συνόδευσαν τον "Πρίγκιπα της Λοκρίδας" π. Δήμαρχο Αταλάντης Λάμπρο Μπρεκουλάκη στην τελευταία του κατοικία.
 
Το στερνό αντίο στον Λάμπρο -όπως τον αποκαλούσαν όλοι με το μικρό του όνομα στην Αταλάντη- έδωσαν οι βουλευτές κ.κ. Αθ.Γιαννόπουλος και Χρ.Σταϊκούρας, ο πρώην βουλευτής κ. Ν.Σταυρογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Θ. Στάικος, ο π.πρόεδρος Ν.Σ. Φθιώτιδας κ. Κ.Κουτσογιαννακόπουλος, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Γ.Οικονόμου, ο π. Αντινομάρχης κ. Ηλίας Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νίκος Λιόλιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λοκρών κ. Ανδρέας Ζαϊμης, η επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δ.Σ. Λοκρών κ. Μ.Γεωργοπούλου, ο π. Δήμαρχος Αταλάντης κ. Γ.Σκαμπερδόπουλος, οι π. Δήμαρχοι, Δαφνουσίων κ. Αν.Μαυροειδής και Αγ.Κωνσταντίνου κ. Βαγγέλης Ψαθάς
 
 
Το παρόν έδωσαν ακόμη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών αλλά και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι του δήμου Αταλάντης, εκπρόσωποι της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας, του Δικηγορικού Συλλόγου, των τοπικών Μ.Μ.Ε., των συνδικαλιστικών φορέων, αλλά και των δημόσιων υπηρεσιών, υπάλληλοι του Δήμου Λοκρών και πολλοί φίλοι και και απλοί πολίτες της Αταλάντης και της Λοκριδάς.

Επικήδειους λόγους απηύθυναν , ο π. Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Φθιώτιδας κ. Αθ.Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Ν.Λιόλιος και η επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δ.Σ. Λοκρών κ. Μ.Γεωργοπούλου
 

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ; ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΟΙ;
    ΟΧΙ, ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ...

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΡΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...

    Ο ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ...

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η "ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ" ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου