Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Γενικόλογες επίθεσεις κατά πάντων από Λιόλιο για την εγκληματικότητα στο Δήμο Λοκρών

Επίθεση κατά πάντων έκανε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νίκος Λιόλιος με αφορμή την τελευταία ληστεία στην Αταλάντη μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2.

Ο κ. Λιόλιος ανακάλυψε (όπως και κάθε ανάξιος Δήμαρχος που υπηρέτησε στην Αταλάντη) το "Λαμιοκεντρικό Συστημα".
Για όλα τα κακά της Ελλάδας φταίει η Ευρώκεντρικό Συστημα. Για όλα τα κακά της περιφέρειας φταίει το Αθηνοκεντρικό Σύστημα. Έτσι για όλα τα κακα της Λοκρίδας φταίει το Λαμιοκεντρικό Σύστημα.

Πότε δεν φταίμε εμείς. Πάντα κάποιοι άλλοι μας εμποδίζουν και μας σαμποτάρουν. Αυτή είναι η μόμιμη δικαιολογία των ανίκανων. Δικαιολογία που ακούμε πολλά χρόνια και από σχεδόν όλους τους πολιτικούς (Υπουργούς, Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Νομάρχες, Δημάρχους... όλους).

Από την σελίδα του ΛΑΜΙΑ FM-1 :


Με αφορμή και τη σημερινή ληστεία στην Αταλάντη ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος εξαπέλυσε μεσα απο το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 νεα σκληρή επίθεση κατά την  ηγεσίας της Αστυνομίας στη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα, αλλά και κατά των τοπικών βουλευτών που  "αντι να ενδιαφερθούν για την εξακτίνωση της αστυνομικής δύναμης ρουσφετολογούν  για να τοποθετώντας ημετέρους στα πολυτελη γραφεια της Αστυνομικής Δνσης στη Λαμία".
 
"Αυτη η απαρέσκεια σε βάρος του λαου της Λοκρίδας που το καλοκαίρι φτανει  τους 100.000 κατοίκους ειναι ντροπή για την υποτίθεται συντεταγμένη πολιτεία μας που  με την αδιαφορία των  αρμοδίων κατάντησαν τη Λοκρίδα ανοχύρωτη πόλη. Καθημερινά ειναι τα φαινόμενα βιας, κλοπών, διαρρήξεων, ληστειών σε βάρος φιλήσυχων πολιτών.
   
Αν δεν ληφθούν άμεσα μετρα αστυνομευσης της περιοχής μας θα λαβουμε  δικά μας μετρα,δεν θα αφήσουμε τους δημότες μας βορά στις ορέξεις των κακοποιών ημεδαπών ή αλλοδαπών που σκορπούν τον  τρόμο ακομη και το θάνατο,δεν θα ανεχτουμε αλλο να υποβαθμιζεται η δημόσια τάξη και ασφάλεια της Λοκρίδας και θα απαντήσουμε σκληρά σε όσους αδιαφορούν μπροστα σε αυτό το φαινόμενο ...φτάνει πια το λαμιοκεντρικό σύστημα, Φθιώτιδα δεν ειναι μόνον η Λαμία" κατέληξε ο κ.Λιόλιος.

ΛΑΜΙΑ FM-1

Ο κ. Λιόλιος όμως καταφέρεται γενικόλογα κατά πάντων. Δεν γνωρίζει ο  κ. Λιόλιος ποιοι είναι υπέυθυνοι για αυτή την κατάσταση στο Δήμο; Γιατί δεν τους ονομάζει;
 
Πριν τρία περίπου χρόνια στο Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης η κατάσταση  προσωπικού του Τμήματος περιείχε 38 ονόματα αστυνομικών οργάνων!!! Συνολικα 42 ατόμα προσωπικό μαζι με τους Αξιωματικούς!!! 

Ποιο ήταν (και είναι) το πρόβλημα λοιπόν; Το Α.Τ. είχε (και έχει) αρκέτο προσωπικό.
Το πρόβλημα ήταν πως κάποιοι κύριοι βουλευτές είχαν αποσπάσει από το Αστυνομικό Τμήμα τους 27 αστυνομικούς (!) σε άλλες θέσεις σε Λαμία, Αγ. Κωνσταντίνο και Αθήνα!!!

Οι κύριοι αυτοί βουλευτές είναι δύο και γνωστοί για τα ρουσφέτια τους στη φθιώτιδα. Ένας βουλευτής της ΝΔ και μία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Αυτοί είναι κύριε Λιόλιο οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης. Γιατί δεν τους ονοματίζετε; Γιατί δεν τους καταγγέλετε; Γιάτι δεν ζητάτε να γίνει έρευνα για το πως έγιναν και γίνονται αυτές οι αποσπάσεις;

Διότι μάλλον θέλετε μεν να ρίξετε τις ευθύνες αλλού (και δικαίως) αλλά δεν θέλετε να χαλάσετε και τις σχέσεις σας με τους βουλευτές τους οποίους θα χρειαστείτε στις επόμενες εκλογές. Αυτή όμως η σιωπή σας σας καταστεί κι εσάς συνυπέυθυνο αυτής της ρουσφετολογικής τακτικής των βουλευτών που έχουν διαλύσει τα πάντα στο δημόσιο.

Αν θελέτε πραγματικά να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα αυτό της εγκληματικότητας δεν έχετε παρά να καταγγείλετε επίσημα αυτές τις αποσπάσεις και να ζητήσετε έρευνα για τον τρόπο και τους λόγους που έγιναν.
 

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ!!!
    ΠΟΙΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ!!!
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΓΟ=ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
    ΘΕΛΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΩΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΛΑΜΙΩΤΕΣ "ΠΟΛΕΜΟΥΝ" ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.
    ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.
    ΟΝΤΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζοντας τα σχόλια, καταλαβαίνω ότι τα παπαγαλάκια της Λαμίας, αμέσως θέλουνε να ρίξουνε ευθύνες και λάσπη στους Δημάρχους της Αταλάντης, όπως έκαναν πάντα!Απλά τη συγκεκριμένη περίοδο που Δήμαρχος είναι ο Νίκος Λιόλιος, έχουνε βρει τον μπελά τους, γιατί δε μασάει τα λόγια του.Γύφτοι Λαμιώτες που τόσα χρόνια μας έχετε υποβαθμίσει, έχετε το θράσος και παίρνετε και θέση?Έχουμε δει τόσα χρόνια και έχουμε καταλάβει τον πόλεμο που κάνετε στην περιοχή της Αταλάντης. Το ποιό τρανταχτό και πρόσφατο είναι η οργανωμένη επίθεση που έχετε κάνει τα τελευταία χρόνια για το Atalanti Hills.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Λιόλιος δεν ψάχνει να βρει τις αιτίες και τους λόγους... και να τους βρει τι θα τους κάνει "ντα?", (εδώ δεν πάνε φυλακή τα λαμόγια, αλλά είναι άλλο θέμα)! Όλοι τους ξέρουμε, τι θα παίξουμε την κολοκυθιά? ψάχνει να βρει λύσεις, και όπως είπε ψάχνει τον Διοικητή της Φθιώτιδας ο οποίος τον αποφεύγει, με τον γενικό γραμματέα συναντήθηκε ο οποίος του είπε "φούμαρα"... προσπαθεί… ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΙΚΟ ΛΙΟΛΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου