Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ


Με δυναμικές παρεμβάσεις ο δήμος Λοκρών στηρίζει τους εργαζόμενους γονείς, μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ήδη οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε πλήρη κινητικότητα για την αρτιότερη προετοιμασία του προγράμματος  «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» το οποίο απευθύνεται σε άνεργες και εργαζόμενες μητέρες (εκτός από δημοσίους υπαλλήλους). 
 
Οι αιτήσεις συμμετοχής συνεχίζονται έως τις 4 Ιουλίου και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στο δήμο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη δωρεάν συμμετοχή των παιδιών τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. 

Στόχος της διοίκησης του δήμου, όπως αναφέρει ο δήμαρχος Λοκρών Νικόλαος Λιόλιος, είναι "να καλυφθούν οι ανάγκες στο μέγιστο βαθμό, με ταυτόχρονη διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών και δράσεων. Με χρηματοδοτούμενα προγράμματα  προσφέρουμε  δωρεάν θέσεις  φροντίδας και φιλοξενίας σε 185 παιδιά, στους Παιδικούς Σταθμούς Αταλάντης, Λάρυμνας, Λιβανατών, και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε τον Σεπτέμβριο να λειτουργεί και ο νέος Παιδικός Σταθμός στο Μαρτίνο".  


Σημειώνεται ότι ο δήμος Λοκρών για πρώτη φορά υλοποιεί το πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας σε επίπεδο νομού Φθιώτιδας, πρωτιά με τις περισσότερες δωρεάν θέσεις, ενώ κατέχει από τις πρώτες θέσεις πανελλαδικά σε σχέση με τους μεγαλύτερους δήμους, αλλά και σε επίπεδο δημοτικών και ιδιωτικών δομών κοινωνικής φροντίδας σε όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα ισχύει για όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς για το έτος 2011-2012 για παιδιά μέχρι προνήπια (γεννημένα το 2007).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου