Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Δήμος Λοκρών: Νέο κρούσμα διάρρηξης στην Αταλάντη

Νέα διάρρηξη σε οικία εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αταλάντης και κοντά στο νεκροταφείο της πόλης έγινε σήμερα και μάλιστα κατά τις απογευματινές ώρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και θύμα των δραστών, έλλειπε τη στιγμή εκείνη σε γειτονικό κτήμα όταν νεαρά άτομα αλλοδαπής καταγωγής (πιθανώς να πρόκειται για Βούλγαρους υπηκόους σύμφωνα με μαρτυρίες) εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία εισέβαλαν στο σπίτι και αφαίρεσαν χρήματα και πράγματα αξίας όπως κομπιούτερ και τηλεοράσεις.

Οι δράστες, τρεις τον αριθμό, εθεάθησαν την ώρα που απομακρύνονταν πεζοί με τα κλοπιμαία στα χέρια, από γείτονες του θύματος αλλά και από το ίδιο το θύμα της ληστείας καθώς τη στιγμή εκείνη επέστρεφε στο σπίτι.


Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, που σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντα, παραμένουν στην πόλη όπου και εθεάθησαν σύμφωνα με τις περιγραφές που έδωσαν μάρτυρες, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου