Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Περιμένουμε τουρισμό στα Καμένα Βούρλα χωρίς γιατρούς;

Λόγια, λόγια, λόγια, μια ακόμη πτυχή της αποτυχημενης πολιτικής στον τομέα της ανάπτυξης ειναι αυτή που εφαρμόζεται στις τουριστικές περιοχές. Δεν φτάνει που μπήκαμε στον Ιούνιο και ακόμη ουσιαστικά δεν εχουν αρχίσει την πληρη λειτουργία τους τα ιαματικά και νέα προβληματα προκύπτουν εξ αιτιας αυτής της πολιτικής.

Οπως καταγγέλει στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος Αγ.Κωνστσντίνου-Μώλου Βαγγέλης Τεριμίδας η πολιτεία αδιαφορεί πλήρως για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη και των μονίίμων κατοίκων του Δήμου αλλα και για τις χιλιάδες επισκέπτες της θερινής περιοδου.
 
"Δυστυχώς τις απογευματινές ώρες δεν υπάρχει ουτε ενας γιατρός όχι να αντιμετωπίζει πεεριστατικά, αλλα ακομη και για να γράφει τα φάρμακα των ασφαλισμένων,με τέτοιες συν θήκες πως να περιμένουμε τουρισμό και ανάπτυξη στην περιοχή μας;" τονιζει ο κ.Τετριμίδας.
 
Χαρακτηριστικό είναι πως το Κέντρο Υγείας Καμ.Βούρλων λειτουργεί από την έναρξη του μόνο πρωινές ώρες ως να είναι μια κοινή δημόσια υπηρεσια ενω τις απογευματινες ώρες δεν υπαρχει γιατρός ούτε στο περιφερειακό αγροτικό ιατρείο Καμένων Βούρλων.
 
Απαντώντας μεσω του FM-1 ο υποδιοκητής του Νοσκομείου Λαμίας οπου υπαγονται τα Κεντρα υγειας και τα περιφερειακά ιατρεία του Νομού Βαγγέλης Ξαρχάς παραδέχτηκε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης αυτών των υπηρεσιών αλλά δεσμεύτηκε οτι μεχρι το τε΄λος Ιουνίου θα βρεθεί καποια λύση ώστε να μπορούν οι ασφαλισμένοι να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους και τις απογευματινές ώρες στο περιφερειακό ιατρείο της λουτρόπολης.
 
 
lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου