Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Το ψήφισε και ο "μάγκα τζάμπες"!

Τσώνης από το βήμα της Βουλής: "Ρε σύ μην κανεις καμμιά μα....α και δεν το ψηφίσεις!!!


*Απο lamiafm1 


   
Για μιά ακόμη φορά τοποθέτηση του βουλευτή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Νίκου Τσώνη τροφοδότησε παραπολιτκά αθηναϊκών blogs και εκπομπές κοινωνικού σχολιασμού με τα ιδιοφυή διανοηματά του και την... απειρου καλους φρασεολογια του!

Στην τοποθέτηση του σημερα στην ολομελεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του μεσοπρόθεσμου ,το οποιο κατ΄επανάληψη τόνισε οτι θα υπερψηφίσει, επιχειρησε να... χρυσώσει το πικρο χάπι που θα γευτεί ο ελληνικος λαός με διάφορα εφυολογήματα του τύπου....

Μια μέρα στη Λαμία σταματησε μπροστα του ενας μηχανοβιος και του ειπε "ρε συ δεν πιστεύω να κανεις καμμια μαλ....ία και δεν ψηφίσεις το μεσοπροθεσμο".


-"Προφανως ετσι απευθύνονται στον συγκεκριμμενο βουλευτή καποιοι φίλοι και φηφοφόροι του προσδιοριζοντας φραστικά τις πολιτικες του ενέργειες και θέλησαν να τον προφυλάξουν να μην τις....επαναλάβει"!

-"Αν ο βουλευτής αυτός εκφραζει τον φθιωτικό λαό ζει σε άλλο τόπο σχολίασαν με τηλέφωνήματα τους ακροατές του FM-1 που άκουγαν την ομιλια του που μεταδόθηκε και απο την εκτακτη εκπομπη του Σταθμού. Αν κατέβαινε κατω απο το γραφειο του προχτες στη συγκέντρωση των εμπορων και των αγανακτισμενων το 99,99% των πολιτων θα του ελεγαν κοιτα μην κανεις καμμια μα.....ια και το φηφίσεις"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου