Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Επείγουσα έρευνα εισαγγελέα για τις διακοπές ρεύματος


-Δεν σέβονται και δεν υπολογίζουν κανένα οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ
-Οργισμένοι καταναλωτές και επαγγελματίες από τις διακοπές ρεύματος
-Δεν έχει ανακοινώσει για σήμερα διακοπές η ΓΕΝΟΠ

Με αυτόφωρο απειλούνται οι απεργοί της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ όπως διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.

Η εισαγγελέας διέταξε επείγουσα έρευνα για την ποσότητα ρεύματος που φτάνει στους καταναλωτές, εν μέσω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ.

Αφορμή υπήρξε η επιστολή της διοίκησης της ΔΕΗ, που κατήγγειλε ότι δεν εφαρμόστηκε η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου, το οποίο έδωσε αναβολή στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το δικαστήριο όρισε αναβολή για τη Δευτέρα στην εκδίκαση του αιτήματος της διοίκησης να κριθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική.

Όρισε ωστόσο ότι η ισχύς του συστήματος έπρεπε να επανέλθει στα επίπεδα της 23ης Ιουνίου, δηλαδή 6.800 MW, πράγμα που σύμφωνα με τη διοίκηση δεν συνέβη.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας θα κληθεί να καταθέσει ο αρμόδιος για το θέμα της τάσης της ΔΕΗ και η εντολή της κ. Ράικου είναι εφόσον αποδειχθεί ότι δεν τηρείται η απόφαση του δικαστηρίου, να εφαρμόζεται η διαδικασία του αυτοφώρου για τους υπεύθυνους.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί, όπως χθες έστω και ενδεικτικά οι διακοπές που έχουν δρομολογηθεί για σήμερα. Το LamiaReport θα σας ενημερώσει άμεσα για την περιοχή Λαμίας μόλις ανακοινωθούν, μπορείτε και μόνοι σας να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα της ΔΕΗ για περισσότερες πληροφορίες.(dei.gr)

Η ΔΕΗ απευθύνει έκκληση προς όλους τους καταναλωτές να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων, κλπ, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:30.

Για τις προγραμματισμένες περικοπές, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή 210 9298100, ενώ στην περιοχή της Λαμίας το τηλέφωνο είναι 22310 22300.

Ωστόσο οι επαγγελματίες είναι κυριολεκτικά εξαγριωμένοι και οργισμένοι από τη ζημιά που υφίστανται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω των διακοπών που κάνει η ΓΕΝΟΠ.

Το χθεσινό πρόγραμμα δεν τηρήθηκε όπως ανακοινώθηκε, με αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλά τηλεφωνήματα και email καταναλωτών και επαγγελματιών που έβριζαν αυτούς που με το έτσι θέλω παίζουν με τον πόνο τους και την περιουσία τους, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά.

Επίσης σε αρκετές περιπτώσεις κλήθηκε η πυροσβεστική να απεγκλωβίσει άτομα από ασανσέρ στη Λαμία, λόγω των διακοπών ρεύματος.


lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου