Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Έστειλαν μήνυμα-τελεσίγραφο στους βουλευτές Φθιώτιδας και την κυβέρνηση.

Επαγγελματίες - Έμποροι - Βιοτέχνες του Νομού Φθιώτιδας έκλεισαν τα καταστήματά τους και τις επιχειρήσεις τους σήμερα Δευτέρα 27-6-2011 ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Φθιώτιδας και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.
 

Βασικό αίτημα των διαδηλωτών ήταν η μη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου που οδηγεί όπως υποστήριξαν στον αφανισμό τις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις αλλά και  που καταδικάζει το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
 
Οι πολίτες της Φθιώτιδας διαδήλωσαν ειρηνικά αλλά με ένταση και πάθος στο κέντρο της Λαμίας ευθύς μετά από την κεντρική ομιλία που προηγήθηκε στην Πλατεία Πάρκου. Η πορεία των διαδηλωτών κατέληξε στην Περιφέρεια Στερεάς όπου προχώρησαν και σε συμβολική κατάληψη της.
 


Οι διαδηλωτές προχώρησαν στην επίδοση ψηφίσματος στους τρεις βουλευτές της κυβέρνησης στη Φθιώτιδα. Στο ψήφισμα-τελεσίγραφο αυτό ζητούν επιτακτικά από τους βουλευτές να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου