Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η δημοσιοποίηση ανακοινώσεων του Δήμου Λοκρών είναι ευθύνη του Δημάρχου

Λάβαμε και λαμβάνουμε κατά καιρούς, μερικά μηνύματα από φίλους μας στα οποία μας παραπονιούνται διότι δεν αναρτούμε ανακοινώσεις σχετικές με εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Δήμου Λοκρών (πολιτιστικά, αιμοδοσίες κτλ).

Μήνες τώρα γινόμαστε αποδέκτες της δυσαρέσκειας πολλών συμπολιτών μας σχετικά με το θέμα αυτό χωρίς να απαντούμε σε αυτά τα μηνύματα.

Ο καθένας μας όμως, κάποια στιγμή, πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, για τα πεπραγμένα του και τη στάση του.

Θα πρέπει να γνωρίζετε όλοι οι φίλοι και αναγνώστες πως ο Δήμος Λοκρών δεν μας έχει στείλει ποτέ κάποια σχετική πρόσκληση ή ανακοίνωση που να αφορά εκδηλώσεις ή δραστηριότητες του.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Λιόλιος έχει την άποψη πως η ενημέρωση των Λοκρών πολιτών πρέπει να γίνεται μόνο μέσω των "επίσημων" ΜΜΕ της Λαμίας.

Φυσικά δεν είχε την ίδια άποψη ο κ. Λιόλιος όταν προεκλογικά μας έστελνε να δημοσιεύσουμε, μέσω στενών συνεργατών του, πλήθος αναλυτικών ανακοινώσεων για τις προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες του. Τότε φαίνεται δεν είχε κανένα πρόβλημα με το γεγονός πως δεν είμαστε "επίσημο" ΜΜΕ.
 


Αιτία της αλλαγής στάσης του κ. Λιόλιου πιθανόν να είναι η άρνησή μας στην επιθυμία του να μη φιλοξενούμε στο Lokris News αναρτήσεις και σχόλια που κρίνουν τον ίδιο και το έργο του στο Δήμο, καθώς και η απάντησή μας πως δεν πρόκειται να φιμώσουμε  και να λογοκρίνουμε κανέναν.

Αν ο κ. Λιόλιος θέτει τέτοια προϋπόθεση για να μας ενημερώνει για τα του Δήμου θέματα είναι δικό του θέμα. Ας απευθυνθεί τότε στα "έγκριτα" ΜΜΕ της Λαμίας για την ενημέρωση των πολιτών να αυτά του κάνουν τη χάρη να φιμώνουν τις όποιες άλλες φωνές.

Από την άλλη το να γίνονται όλα στο Δήμο πίσω από "κλειστές πόρτες" και η ενημέρωση με το σταγονόμετρο, στημένα, χωρίς αντίλογο και επιλεκτικά προς συγκεκριμένα ΜΜΕ, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.


Φυσικά δεν ήταν ο μόνος που μας ζήτησε κάτι τέτοιο. Υπήρξαν ανάλογα αιτήματα και από μέλη άλλων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Η διαφορά είναι πως οι άλλοι δεν διαχειρίζονται το Δήμο και δεν είναι υπεύθυνοι για την αποστολή ειδοποιήσεων, προσκλήσεων και ανακοινώσεων του Δήμου.
 
Τα όποια παράπονά σας λοιπόν φίλοι μας θα πρέπει να τα απευθύνετε στον Δήμο Λοκρών και όχι σε μας που ποτέ δεν αρνηθήκαμε να προβάλουμε οποιαδήποτε ανακοίνωση του Δήμου.
 
Εμείς από την αρχή ξεκαθαρίσαμε την στάση μας, μείναμε και θα παραμείνουμε πιστοί σε αυτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου