Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ματαιώθκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας λόγω ...στάσης που κήρυξαν οι Σύμβουλοι!!!


Λόγω της απουσίας  8  συμβούλων από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας, αλλά και 6 της μειοψηφίας, ματαιώθηκε το Δ.Σ που ήταν προγραμματισμένο για  τις 18:00.

 
Μάταια περίμενε τους δημοτικούς συμβούλους ο Δήμαρχος της Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. 
  
Εντύπωση προκάλεσε ότι παρά τις προσπάθειες  για επίτευξη απαρτίας (καθυστέρηση μιας ολόκληρης ώρας)  οι απόντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας "έλαμψαν" δια της απουσίας τους, θέλοντας να στείλουν  το δικό τους μήνυμα.
 
Από το συνδυασμό του απουσίαζαν συνολικά 8 σύμβουλοι και 6 από τη μειοψηφία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρώσει απαρτία για να ξεκινήσει η συνεδρίαση, η οποία και ματαιώθηκε πριν από λίγο.

Τα προβλήματα στο συνδυασμό του Απ. Γκλέτσου δείχνουν να είναι εκρηκτικά αφού ήδη ένας δημοτικός σύμβουλος ο κ. Νίκος Αγαπίου έχει δηλώσει ανεξάρτητος, άλλοι δύο οι κκ Μύτης και Βελεσιώτης, έχουν καταθέσει σχετικές επιστολές δηλώνοντας ανεξάρτητοι και οι οποίες αναμένονταν να συζητηθούν στη σημερινή συνεδρίαση. 

Από τη συνεδρίαση  επίσης απουσίαζαν οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της κ. Σχορετσιανίτη καθώς και ο κ. Οικονόμου.
  
Μάλιστα ο γιατρός κ. Γιώργος Μύτης, πρώην δήμαρχος Στυλίδας, που εξελέγη και πρώτος σύμβουλος στις εκλογές, έχει σταματήσει να μετέχει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από τα μέσα Φεβρουαρίου και μάλιστα από τότε έχει κοινοποιήσει την επιστολή του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος σε κάποιους από τους δημοτικούς συμβούλους που απουσίαζαν για να τους μεταπείσει να μετάσχουν στη συνεδρίαση δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν με συνέπεια τη ματαίωση της συνεδρίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου