Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Μόνο 9000 ευρώ η δαπάνη του Δήμου για τις εκδηλώσεις στη Μαλεσίνα

Η συμμετοχή της Δημοτικής Κοινότητας Μαλεσίνας στις εορταστικές εκδηλώσεις των πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις 19η-20η-21η & 22η Μαϊου 2011 η οποία εγκρίθηκε με την Κατά Πλειοψηφία απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου βάρυνε τον προϋπολογισμό του Δήμου Λοκρών κατά 9.000,00 €!


Η πίστωση των 9.000,00 ευρώ, εγκρίθηκε μετά από απαίτηση του Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γ.Σταθουλόπουλου για τις παρακάτω εκδηλώσεις:




· Συμμετοχή φιλαρμονικής για την λιτάνευση της εικόνας των Αγίων Κων/νου & Ελένης,
· Ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων τετραημέρου,
· Παράσταση καραγκιόζη,
· Παροχή γεύματος σε επίσημους προσκεκλημένους που θα παρασταθούν στις εκδηλώσεις και στα χορευτικά συγκροτήματα των γειτονικών διαμερισμάτων του δήμου,
· Ενοικίαση τραπεζοκαθισμάτων,
· Αμοιβή ζωντανής ορχήστρας,
· Κατασκευή ταμπλώ,
· Απονομή πλακέτας στο Παρασκευά Τζαβάρα για δωρεά ασθενοφόρου προς τη Δημ.Κοιν.Μαλεσίνας.

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!! ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ??? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ .... ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ?????? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ανωνυμία είναι καλός σύμβουλος για εκείνους που έχουν να κρύψουν κάτι!!!!μια παρατήρηση οι άλλοι σύλλογοι των όμορων δημοτικών κοινοτήτων έχουν άλλους χρηματοδότες (λαρκο,άλλοι δημοτικοι καρεκλοκενταυροι) που τους τροφοδοτουν!!λιγα νομίζω οτι κόστισε και μην κόπτεστε και τόσο γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και θα υπάρξουν και άλλες εκδηλώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ;

    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...

    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΗ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ...

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή συγνώμη με δυο λόγια λέει ότι ο δήμος πλήρωσε τα κλαρίνα και τα μαγαζιά έβγαλαν λεφτά χωρίς να ξοδέψουν μια??? Α Ι Σ Χ Ο Σ....Μπράβο στον κ.Λιόλιο! Και ένα έργο δεν έχουμε δει τόσο καιρό.... Είδες όμως τι γίνεται όταν βγαίνει με διαφορά πρώτος στη Μαλεσίνα...Και στην Λιβανάτα έναν ολόκληρο μήνα είχε σπάσει μια σωλήνα στο υδρευτικό σύστημα και ήταν κάθε μέρα ένας δρόμος ποτάμι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στη δημοτική κοινότητα μαλεσίνας πήγαν τα λεφτά δεν δόθηκαν σε κάποιο σύλλογο!!!συμφωνώ οτι τα μέλη πρέπει να τροφοδοτούν τους συλλόγους τους!!!ναι το ζήτημα της χρηματοδότησης των συλλόγων είναι μεγάλο θέμα!!δεν χρειάζεται να γίνεται θέμα κάτι στο οποίο δεν υπάρχει θέμα!!!που είναι το μεμπτό δηλαδή;;έχουν ξαναγίνει στη μαλεσίνα παρόμοιες εκδηλώσεις επι δημαρχία φουρλεμάδη(2009) αλλά δεν είχε ειπωθεί κάτι τότε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΙΣΚΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου