Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει στην Ιτέα 15-18 και 20-25 Ιουνίου τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ιστιοπλοΐας σκαφών OPTIMIST.

Ο Ν.Ο. Αταλάντης με μακρόχρονη παράδοση και διακρίσεις στο άθλημα, συμμετέχει στους σημαντικούς αυτούς αγώνες με 9 σκάφη. Στο Πανελλήνιο Κύπελλο που θα γίνει 15-18 Ιουνίου και συμμετέχουν αθλητές 8-11 ετών θα λάβουν μέρος 40 σύλλογοι με 240 σκάφη optimist. Οι αθλητές του ΝΟΑΤ που θα αγωνιστούν είναι ο Ηλίας Τσαπάρας, ο Δαμιανός Μπαρουξής, ο Βαγγέλης Κατσανέας, η Βασιλική Κοκοτίνη, ο Γιάννης Γριαγγέλου και η Ηρώ Ματσούκα.
 
 
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει 20-25 Ιουνίου και συμμετέχουν αθλητές 12-15 ετών, θα λάβουν μέρος 55 σύλλογοι με 300 σκάφη optimist. Οι αθλητές του ΝΟΑΤ που θα αγωνιστούν είναι ο Άγγελος Τσαπάρας, η Χαρά Ματσούκα και η Μαρία Κ. Παπουτσή

Να υπενθυμίσουμε  τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο αντίστοιχος περσινός αγώνας που διοργανώθηκε από το Ν.Ο. Αταλάντης στη Σκάλα  και ανέδειξε τη σημασία του αθλητικού τουρισμού για την οικονομία της τοπικής κοινωνίας.
 
                                                                                  Ν.Ο. Αταλάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου