Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΕΝΕΡΓΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ;

Η συμμετοχή της δημοτικής συμβούλου του Δήμου Λοκρών κ. Ασημίνας Παπακωνσταντίνου, ήταν ενεργή στις δραστηριότητες της εταιρίας ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ; 

 
Η παρουσία της όπως φαίνεται κ. Ασημίνας Παπακωνσταντίνου στα διοικητικά συμβούλια της εταιρίας ήταν αυτοπρόσωπη ως μέλος της εταιρίας και συμμετείχε στις ενεργά και με θετική ψήφο στις αποφάσεις της ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ.
 
Οι υπόλοιποι που μετείχαν στις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ ήταν ο πατέρας της κ. Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου ως πρόεδρος της εταιρίας και η μητέρα της κ. Ευγενία Πρόκια μέλος της εταιρίας.

Αυτό προκύπτει και απο το Πρακτικό αρ. 34 της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ που έγινε στις 17/6/2008.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της 17/6/2008 τα μέλη της εταιρίας εξουσιοδοτούν τον πρόεδρο της ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ να αγοράσει 3 ακίνητα στη περιοχή ΟΣΜΑΕΣ Θεολόγου.

ΟΠΩΣ προκύπτει απο αγωγή που κατατέθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας, κατά της εταιρίας ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ και του κ. Αθανασίου Παπακωνσταντίνου ζητείται η επιστροφή των 3 ακινήτων αξίας 175.000 Ευρώ ή το ποσό των 250.000 Ευρώ απο τους εναγόμενους γιατί παρανόμως μεταβίβασαν με την χρήση ΑΚΥΡΩΝ πληρεξουσίων τα 3 ακίνητα αυτά 15 ημέρες ΜΕΤΑ τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους και τα καρπώθηκαν.

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Εισαγγελία Αθηνών σε σχηματισθείσα ποινική δικογραφία και για άλλα άτομα περιλαμβάνεται και η συγκεκριμένη απάτη.


Το υπ'αριθμ. 34/17-06-2008 Πρακτικό
του Δ.Σ. της εταιρίας "Θεμέλιος Λίθος ΑΕ":




Η Αγωγή που κατατέθηκε ενώπιον 
του Τριμελούς Πρωτοδικείου Λαμίας,
κατά της εταιρίας "Θεμέλιος Λίθος ΑΕ":
 











3 σχόλια:

  1. Αποστάσεις φαίνεται να παίρνουν Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου από την συνάδελφό τους κ. Α.Παπακωνσταντίνου λόγω των οικογενειακών υποθέσεων που εκκρεμούν στην Δικαισύνη. Το θέμα, δηλώνουν, είναι καθαρά στην αρμοδιότητα και την ευχέρια του Δημάρχου ο οποίος έχει και το γενικό πρόσταγμα και την τελική ευθύνη για το χειρισμό του όλου θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ, ΟΛΟΣ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΜΑΖΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ... ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου