Σάββατο 28 Μαΐου 2011

"Αστραπές" Ν. Λιόλιου κατά πολιτικών Φθιώτιδας και Αστυνομίας

Συνηθίζεται να λέγεται οτι μια εικονα αξίζει οσο  χίλιες λεξεις αλλά  πολλές φορές ούτε ένα εκατομμύριο λέξεις δεν μπορούν να μεταδώσουν το συναίσθημα, τη φόρτιση και  την αγανάκτηση ενός  ανθρώπου που βιώνει καθημερινά με τους χιλιάδες δημοτών του την αγωνία,τον τρόμο και την αβεβαιότητα που  σκορπούν τα καθημερινα σχεδον περιστατικά ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων. 
  
Αφορμή για αυτό το ξέσπασμα του κ.Λιόλιου αποτέλεσε η ληστεία της ΑΤΕ Αταλαντης απο κακοποιούς που  ετρεχαν  με τα καλάσνικοφ στα χέρια μεσα στη λαϊκή αγορά της πόλης και  η αστυνομία δεν ειχε πάρει....μυρωδιά!
  
Ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος σε ενα  ανθρώπινο αλλα και δραματικό ξεσπασμά του στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 οριοθετει πλέον τη στάση του απέναντι στους φθιώτες πολιτικούς ολου του πολιτικού φάσματος  και παράλληλα εξαπολύει τους κεραυνούς του κατά της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας που εδρεύει στη Λαμία για την εγκατάλειψη της Λοκρίδας απο πλευράς αστυνόμευσης.
  
"Πολίτες δεν  υπάρχουν μόνο στη Λαμία, το Δομοκό η τη Δυτική Φθιώτιδα επειδή απο εκει κατάγονται κάποιοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες..." είπε με νόημα ο κ.Λιόλιος.
  
Το μήνυμα του δημάρχου Λοκρών γίνεται απολύτως καταννοητό στο παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο που καταγράφτηκε  το μεσημέρι στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1.

lamiafm1

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν τους τα λεέι εκεί και δεν "αστράφτει", στις διάφορες εκδηλωσεις και τις φιέστες όπου συνεβρίσκετε ο Δήμαρχος με τους πολιτικούς που υπονοεί πιο πάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου