Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Συνάντηση Ν.Τσώνη με τον Υπουργό Υγείας για τα φλέγοντα προβλήματα στη Φθιώτιδα

Συνάντηση είχε ο Βουλευτής Φθ/δας κ. Νίκος Τσώνης με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο, την Δευτέρα 30 Μαϊου 2011. 

Κατά την συνάντησή τους ο βουλευτής κ. Τσώνης έθεσε στον Υπουργό Υγείας τα σημαντικά προβλήματα της Φθιώτιδας που υπάγονται στο χαρτοφυλλάκειο του υπουργείου του και ζήτησε προσωπικά από τον κ. Λοβέρδο να επιληφθεί άμεσα επί των θεμάτων ώστε να δοθεί σύντομα λύση σε μία σειρά προβλημάτων στη Φθιώτιδα προς όφελος των πολιτών.
 
Έτσι οι δύο πολιτικοί συζήτησαν τα φλέγοντα θέματα της Φθιώτιδας που αφορούν στο χώρο της υγείας όπως είναι η πορεία υλοποίησης του έργου «Πέτρινο Νοσοκομείο», η ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων, η άμεση και επιτακτική ανάγκη προμήθειας, εγκατάστασης και λειτουργίας μαγνητικού τομογράφου στο Γ.Ν Λαμίας, η ανάγκη λειτουργίας της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και γενικότερα θέματα, καλύτερης παροχής υπηρεσιών στο χώρο της υγείας στον Νομό Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου