Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Συνάντηση για την Πολιτική Τουρισμού και Ανάδειξης του Δήμου Λαμιέων

Με  πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά πραγματοποιήθηκε σήμερα  Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 το μεσημέρι, συνάντηση με θέμα: «Πολιτική Τουρισμού και Ανάδειξης του Δήμου Λαμιέων», στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων. 
 
 
Στην συνάντηση είχαν κληθεί να  συμμετάσχουν: Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΥΠΑΤΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΤΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΕΒΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ-ΨΗΤΟΠΟΛΩΝ-ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΥΠΑΤΗΣ κ.α.
 
Ο Δήμος Λαμιέων όπως διαμορφώθηκε με το νέο νόμο «Καλλικράτη» μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα αναδεικνύοντας τις τουριστικές δυνατότητες του.


Η τουριστική ανάδειξη και αξιοποίηση της περιοχής του Δήμου μας, πρέπει να γίνει σε όλους τους άξονες, με σύγχρονες τουριστικές υπηρεσίες, όλες τις εποχές του χρόνου.
Στην ανάπτυξη και υλοποίηση μιας τέτοιας Δημοτικής πολιτικής, είναι απαραίτητη η συνεργασία και η ενεργοποίηση όλων των φορέων που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου