Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αθανάσιος Γιαννόπουλος: "Επικίνδυνες οι εισηγήσεις των δήθεν σοφών για τις συγχωνεύσεις κλινικών και τμημάτων - σε σύγχυση το Υπουργείο"

Σκληρή κριτική του Τομεάρχη Υγείας της Ν.Δ. και  Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Αθανάσιου Γιαννόπουλου στις εισηγήσεις για τις συγχωνεύσεις στο τομέα υγείας.

Ο τέως Υφυπουργός Υγείας και νυν Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. κ. Γιαννόπουλος σε δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Οι επικίνδυνες εισηγήσεις των δήθεν σοφών περί την υγεία δια συγχωνεύσεις κλινικών και τμημάτων αναδεικνύει τη σύγχυση του Υπουργείου για την εξοικονόμηση πόρων και προκαλεί αναστάτωση στους λειτουργούς της υγείας με τραγικές επιπτώσεις στον ασθενούντα έλληνα πολίτη.

 Ας σοβαρευτεί ο κ. Υπουργός λαμβάνοντας υπόψη του ότι οι οικονομίες κλίμακος χωρίς να μειώνονται οι ποιοτικοί και ποσοτικοί δείκτες στο χώρο της υγείας θα προέλθουν με τις συγχωνεύσεις υπηρεσιών (όπως καθαρισμός ιματισμού-αποστείρωση-εστίαση-τεχνικές υπηρεσίες κ.α),  δηλαδή στον πυρήνα των διορισθέντων επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.


Θα τολμήσει να λάβει μέτρα στους χώρους αυτούς; Και ας αποφασίσει τις εναπομείνασες υγειονομικές περιφέρειες να τις καταργήσει εξοικονομώντας πόρους και στελεχιακό δυναμικό που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε άλλους τομείς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου