Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Παράνομες οι χρηματοδοτήσεις της ΓENOΠ από τη ΔΕΗ - Πόρισμα ''βόμβα'' του Γενικού Eπιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η έρευνα που πραγματοποίησε ο Γενικός Eπιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ.Pακιτζής έδειξε ότι τα 25 εκατομμύρια που ''πέταξαν'' από τα ταμεία της ΔEH προς τα ταμεία της ΓENOΠ το διάστημα 1999-2010, είναι όλες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.
  

Το πόρισμα Pακιντζή, (το οποίο καταρρίπτει και τις δύο γνωματεύσεις της ΔEH που εμφάνιζαν το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρηματοδοτήσεων ως νόμιμες και μόνο κάποιες εξ αυτών στα όρια της νομιμότητας), θα κατατεθεί στην αρμόδια υπουργό κ. Tίνα Mπιρμπίλη σε λίγες ημέρες και αναμένεται να φέρει εξελίξεις.
Από την άλλη η πρόσφατη ανακοίνωση των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ για το θέμα αρκείται στα χαριτωμένα: "Δεν παζαρεύουμε τη στάση μας απέναντι στο ξεπούλημα της επιχείρησης του ελληνικού λαού. Mα ακόμα να μας μάθετε; Eδώ δεν λυγίσαμε με άλλους τρόπους. Tο πόρισμα Pακιντζή θα μας λυγίσει;''

Από το 1999 εως το 2010, όλες οι διοικήσεις της ΔEH που ενέκριναν τις χρηματοδοτήσεις προς τη ΓENOΠ αλλά και οι αρμοδίοι Υπουργοί, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί συναίνεσαν όλοι σε αυτές τις χρηματοδοτήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου