Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τη ΛΑΡΚΟ στο Δήμο Λοκρών θα επισκεφτεί την Τετάρτη η Αλέκα Παπαρήγα

Επίσκεψη στην περιοχή του Μαρτίνου και της Λάρυμνας θα πραγματοποιήσει η Γενική Γραμματέας της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., κ. Αλέκα Παπαρήγα, την ερχόμενη Τετάρτη 13 Απριλίου 2011, με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν και την ΛΑΡΚΟ.  
  

Η κα Παπαρήγα, στις 18:00 θα συμμετέχει σε σύσκεψη γυναικών στο "Café Mad" στην Παραλία Λάρυμνας, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μαρτίνο.
   
Ενόψει μάλιστα της επίσκεψης η ΝΕ ΚΚΕ Φθιώτιδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την στήριξη της ΝΔ του ΛΑΟΣ και των κομμάτων που στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα της κατευθύνσεις της ΕΕ και ΔΝΤ έχουν βάλει στο μάτι βασικούς και συγκεντρωμένους κλάδους, νευραλγικές υποδομές και δίκτυα, φιλέτα της δημόσιας γης και περιουσίας. Το πακέτο ολόκληρο των 50 δισ. ευρώ προορίζονται αποκλειστικά για την αύξηση των κερδών μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Με αυτή την σκοπιά η κυβέρνηση προωθεί και το πούλημα της ΛΑΡΚΟ, επιχείρησης στρατηγικής σημασίας που σε άλλες συνθήκες θα μπορούσε να παίξει διαφορετικό ρόλο.
 
Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο πρέπει να δώσουμε τώρα ηχηρή αγωνιστική απάντηση στην κλιμάκωση των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων. Να διατρανώσουμε: Καμία ανοχή, καμία υποταγή στην πορεία πτώχευσης του λαού που οδηγούν κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ, για να προστατευθούν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Σε αυτόν τον αγώνα εμπιστεύσου το ΚΚΕ. Όπως και χτες έτσι και σήμερα σου λέει την αλήθεια και οι προβλέψεις του επαληθεύονται. Ο δρόμος των άγριων θυσιών υπέρ της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας των μεγάλων επιχειρηματιών δεν πρόκειται να έχει τέλος ούτε κανένα όφελος για εσένα. Οδηγεί το λαό στη φτώχεια και έφερε την κρίση. Λύση για το λαό υπάρχει μόνο με λαϊκή συμμαχία, οργάνωση και ισχυρό ΚΚΕ, με στόχο ριζικές αλλαγές στην οικονομία και στην εξουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου