Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΤΙΘΟΡΕΑ: Σάλος με τα μισοθαμένα κουφάρια χοίρων, με αστείες δηλώσεις και αφελείς δικαιολογίες...

Η αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο Δ.Σ. Αμφίκλειας- Ελάτειας από τον πρώην δήμαρχο Τιθορέας Νίκο Καράφλα. Ο τ. Δήμαρχος κατήγγειλε την ύπαρξη των μισοθαμένων κουφάριων χοίρων και αυτό ήταν αρκετό για να τους ανησυχήσει όλους στην περιοχή. 


Από την άλλη ο Δήμαρχος Θόδωρος Ντούρος μίλησε στα ΜΜΕ για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, αλλά άφησε και υπόνοιές για το πως αποκαλύφθηκε (!) το θέμα και τί εξυπηρετούσε (!) τη δεδομένη (!) χρονική στιγμή.

Βέβαια ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες και καθαρισμού του χώρου, όπως και η έρευνα για τον εντοπισμό της προέλευσης των ζώων, αλλά και της αιτίας του θανάτου τους. Σαφώς είναι σημαντικό να βρεθεί η προέλευση και η αιτία καθώς έχει να κάνει με την δημόσια υγεία, αφού κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής το αν τα νεκρά ζώα ήταν υγιή ή έπασχαν από κάποια ασθένεια. 

Παρά τις δηλώσεις Ντούρου και τις υπόνοιες που άφησε, υπάρχουν πολλές και μεγάλες ευθύνες από πλευράς των αυτοδιοικητικών αφού δεν έχει γίνει η παραμικρή προσπάθεια για ουσιαστικό έλεγχο των χοιροτροφικών μονάδων που λειτουργούν ανεξέλεγκτα.

Τώρα τα πέρι υπονοιών για το πως αποκαλύφθηκε το θέμα και τί εξυπηρετούσε  τη δεδομένη χρονική στιγμή... Την έπομενη φορά να κλείσετε ραντεβού με τα γουρούνια ώστε να τα "τιναξουν" την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που θα σας βολεύει καλύτερα κύριοι... Όπως το ίδιο να κάνετε με τους παρανομούντες που τα "πέταξαν" εκεί... Να τα "πετάνε" την χρονική στιγμή που πρέπει...


Δεν είναι σοβάρα πράγματα αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου