Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ: Διαφώνησαν και διέλυσαν το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο στην Τιθορέα. Η συνεδρίαση του δ/σ Αμφίκλειας Ελάτειας δεν είχε καν προχωρήσει στα θέματα ημερήσιας διάταξης όταν ξαφνικά και από μία αναφορά που κανείς δεν περίμενε να φέρει τόση έ νταση, χάθηκε η ουσία .
 

Σκληρή ήταν η λεκτική αντιπαράθεση του προέδρου του Δ/Σ Δημήτρη Αυγερινού με τον επικεφαλής της μειοψηφίας Γιάννη Γρίβα από τον οποίο ζητούσε να αποχωρήσει από την αίθουσα. Ακόμη και όταν ο ίδιος ο δήμαρχος Θόδωρος Ντούρος σηκώθηκε να βγει από την αίθουσα ακολουθούμενος από συμβούλους του , οι φωνές δεν σταμάτησαν. 

Ήταν τέτοια η ένταση που ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Γιώργος Γώγος πρότεινε να αναβληθεί η συνεδρίαση. Η προταση έγινε αποδεκτή αφού δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει ήρεμη συζήτηση εκείνη την ώρα. Λίγο αργότερα στο γραφείο του δημάρχου οι επικεφαλής των συνδυασμών με μεγαλύτερη ψυχραιμία αποφάσισαν να συνεχίσουν την συνεδρίαση την Μ Τρίτη.

Να σημειώσουμε πως τα περισσότερα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης προέρχονταν από προηγούμενη συνεδρίαση που επίσης λόγω θλιβερού γεγονότος είχαν αναβληθεί.


lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου