Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τι αποκαλύπτει η αυτοψία της πολεοδομίας στη ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

Η αυτοψία έγινε από την Πολεοδομία στη ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ (www.villaeugenia.gr). Πρόκειται για Τουριστική μονάδα πολυτελών ενοικιαζομένων επιπλωμένων διαμερισμάτων. 

Λειτουργεί στο όνομα ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΡΟΚΙΑ η οποία είναι σύζυγος του Αθανασίου Παπακωνσταντίνου και μητέρα της δημοτικής συμβούλου του Δήμου Λοκρών Ασημίνας Παπακωνσταντίνου.

Η Ευγενία Πρόκια και ο Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου  είναι στο ΔΣ της εταιρίας ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΑΕ. 
 
Στην ιστοσελίδα της ΒΙΛΛΑΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ αναφέρεται ότι η ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ είναι θυγατρική εταιρία της ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ.

Σύμφωνα με την αυτοψία το μεγαλύτερο μέρος της ΒΙΛΛΑΣ είναι παράνομα αναγερθέν και γιαυτό η Πολεοδομία  έχει  αυτά τα πρόστιμα.
 
Τα ερωτήματα που τίθενται είναι :
ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 4 ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 23) ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 183.478 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ ΑΠΟ 2004 ΕΩΣ 2011 ΕΙΝΑΙ 682.014 ΕΥΡΩ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 865.492 ΕΥΡΩ.

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ: ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΛΩΘΕΝΤΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ (Δ.Τ) , ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ (Δ.Φ)  ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (Τ.Α.Π). ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΌΤΙ ΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΤΗ ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 120 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ? 
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΣΤΑΛΗ Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ? 
ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  Δ.Φ, Δ.Τ ΚΑΙ Τ.Α.Π ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
 

Γιατί τόσα χρόνια η Πολεοδομία δεν έλεγχε τις οικοδομικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων της οικογένειας Αθανασίου Παπακωνσταντίνου ? και το έκανε μόνο μετά από γραπτή παραγγελία του ΙΚΑ και του Λιμεναρχείου?

Η πολεοδομία Λοκρών ή ο προϊστάμενος της δεν είχε επισκεφτεί ποτέ τη ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ?

Ο ΕΟΤ Λαμίας χορήγησε πρίν ένα μήνα σήμα και άδεια λειτουργίας στη ΒΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ. Δικαιολογείται με τέτοιες πολεοδομικές παραβάσεις και παράνομη πισίνα να εκδίδεται άδεια λειτουργίας?

Η επιχείρηση καφετέριας λειτουργεί στο ίδιο ακίνητο και όπως φαίνεται απο την αυτοψία της Πολεοδομίας είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ και ανύπαρκτο σαν κτίριο. Ποιός ή ποιά πολιτικός μηχανικός υπέγραψε την μελέτη Παθητικής Πυροπροστασίας και αυτή έχει θεωρηθεί απο την Πολεοδομία Λοκρών?

Το Πιστοποιητικό ενεργητικής και παθητικής Πυρασφάλειας που χορήγησε η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΑΜΙΑΣ πως εκδόθηκε? τη στιγμή μάλιστα που είναι ολοκάθαρα γραμμένο στην αυτοψία της Πολεοδομίας ότι μέχρι και ολόκληρα διαμερίσματα αλλά και η καφετέρια και τα δωμάτια των λεβητοστασίων είναι παράνομα???

Διότι χώρίς τη μελέτη Παθητικής Πυροπροστασίας και το Πιστοποιητικό Ενεργητικής Πυροπροστασίας ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να εκδοθεί Πιστοποιητικό Πυρασφάλειας απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας.
 
Το Πιστοποιητικό Πυρασφάλειας ήταν απαραίτητο για την αδειοδότητη ττης καφετέριας η οποία στεγάζεται στο κατα 100% ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ κτίσμα, αλλά και για την έκδοση του Ειδικού Σήματος ΕΟΤ.


3 σχόλια:

  1. Η δημοτικη σύμβουλος τι εχει να πει επι του θέματος ? Ειναι μαλιστα και πολιτιος μηχανικος. Θα ειχε ενδιαφερον να την ακουσουμε.

    Μηπως ομως εχει υπογράψει καποιες μελέτες σε ΕΟΤ και Πυροσβεστική ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ..ΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΩΙΝΟ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ VILLA....ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 5 ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ 1...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗΣ ΒΙΛΛΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ...ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΗ....ΜΟΝΟ ΒΙΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗ ΒΙΛΛΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ...ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΕΦΤΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου