Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΤΟΣΥΝ Αταλάντης: "...Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιείται το Συμβούλιο ως μέσω ατομικής προβολής καθώς σκοπός όλων μας είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος δράσης των νέων μακριά από κομματικές αγκυλώσεις..."

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο μέχρι πρότεινως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αταλάντης Αντώνης Παπαγόρας σχετικά με την λειτουργική και οργανωτική ανασυγκρότηση του Συμβουλίου, οι συνθήκες δραστηριοποίησης, οι ανάγκες και οι προτεραιότητες των μελών του Δ.Σ του ΤΟ.ΣΥ.Ν έχουν μεταβληθεί αρκετά τα τελευταία 3 χρόνια. 


Στην συνεδρίαση η οποία έγινε την Δευτέρα 25/4, αποφασίστηκε ομόφωνα η παραίτηση ΟΛΟΥ του Δ.Σ με σκοπό την ανάδειξη νέου Προεδρείου, που θα έχει ως σκοπό την σύγκληση Γενικής Συνέλευσης. Το νέο Δ.Σ του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αταλάντης αποτελείται από τους: 
 
Λουκά Ασκητόπουλο (Πρόεδρος)
Γεώργιο Σκρέτη (Αντιπρόεδρος)
Κωσταντίνο Κολοβό (Γραμματέας)
Χρήστο Λαμπράκη (Ταμίας) και
Αντώνη Παπαγόρα (Μέλος).

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αταλάντης κατά την 3χρονη μέχρι τώρα πορεία του έχει αναλάβει πληθώρα πρωτοβουλιών και δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση τόσο της νεολαίας όσο και των υπόλοιπων κατοίκων του πρώην Δήμου Αταλάντης. Έχει γίνει ιδιαίτερη αναφορά για τις δράσεις του ΤΟ.ΣΥ.Ν Αταλάντης στην ετήσια αναφορά 2009 για τον Τομέα της Νεολαίας της ΜΚΟ YouthNet Hellas, ενώ παράλληλα έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο δραστήρια Τοπικά Συμβούλια Νέων της Ελλάδας. Ωστόσο το ΤΟ.ΣΥ.Ν Αταλάντης δεν το χαρακτηρίζει η ΑΠΡΑΞΙΑ καθώς τα μέλη του έχουν λάβει ή λαμβάνουν μέρος τόσο στις εκδηλώσεις του Καποδιστριακού Δήμου Αταλάντης όσο και στις μέχρι τώρα εκδηλώσεις του Καλλικρατικού Δήμου Λοκρών, ενώ οι πάμπολλες τοποθετήσεις των εκλεγμένων εκπροσώπων του σε καίρια ζητήματα έχουν ως στόχο την περαιτέρω δραστηριοποίηση της νεολαίας, της οποίας και αποτελούν κύριο άξονα έκφρασης.
Παρ’ όλα αυτά, οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης των μελών, ή λανθασμένη ανατύπωση των ανακοινώσεων του ΤΟ.ΣΥ.Ν Αταλάντης με σκοπό την δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων, αποτελεί προσπάθεια υπονόμευσης του ίδιου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αταλάντης. Το ΤΟ.ΣΥ.Ν δέχεται κριτική πάνω σε δράσεις, που έχει υλοποιήσει, και σε απόψεις που εκφράζονται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους αυτού. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιείται το συμβούλιο ως μέσω ατομικής προβολής καθώς σκοπός όλων μας είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος δράσης των νέων μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, αναπτύσσοντας έτσι προς το καλύτερο την τοπική μας κοινωνία.

 
Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αταλάντης
                                                     Λουκάς Ασκητόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου