Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Δυο υπέροχα ζωάκια αναζητούν ...ιδιοκτήτη και αγάπη


Το κουταβάκι της φωτογραφίας το εγκατέλειψαν στην Σκάλα την περασμένη εβδομάδα. Πιθανόν η σκύλα κάποιου είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ή κάποιος το πήρε και το μετάνιωσε λόγω των δερματικών προβλημάτων που έχει. Οπότε διάλεξε τον τρόπο να το ξεφορτωθεί παρατώντας το στον δρόμο, γνωστή τακτική που υιοθετούν ανεύθυνοι ιδιοκτήτες κυρίως τέτοια εποχή του χρόνου χωρίς να ενδιαφέρονται για την κατάληξη που θα έχει το δύστυχο ζώο!!! 

Ο κουταβούλης αυτός είναι διπλά άτυχος, αφού τα άλλα αδέσποτα σκυλάκια της περιοχής δεν τον καλοδέχτηκαν. Βρέθηκε την Τρίτη 05/04/2011 γεμάτος πληγές στο κορμάκι του. Άμεσα μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο από μέλη του συλλόγου, όπου φρόντισαν της πληγές του και του χορηγήθηκε αντιβίωση. Επίσης ξεκίνησε θεραπεία για το δερματικό πρόβλημα που έχει το οποίο δεν είναι κάτι σοβαρό και σύντομα θα είναι μια χαρά. Είναι αρσενικό, περίπου δύο μηνών, πιθανόν ημίαιμο κυνηγόσκυλο. Ψάχνει ένα σπίτι και ανθρώπους που θα τον γλυτώσουν από τον δρόμο για να του χαρίσουν αγάπη και αφοσίωση.
 
Η ίδια γνωστή ιστορία…. Παρατημένο και αυτό στην τύχη του!!!! 
 
Το σκυλάκι αυτό είναι νεαρής ηλικίας, θηλυκό και ιδιαίτερα κοινωνικό. Αυτό τουλάχιστον σημαίνει ότι δεν είχε κακοποιηθεί από τους ανθρώπους που το εγκατέλειψαν. Πλησιάζει τους πάντες και παίζει μαζί τους ελπίζοντας ότι κάποιος θα την αγαπήσει και θα της σώσει την ζωή. Βέβαια αυτό μπορεί να αποβεί και μοιραίο γι’ αυτήν, αφού δεν είναι όλοι το ίδιο φιλικοί απέναντι της. Θα γίνει μια πολύ πιστή και τρυφερή φίλη για όποιον της χαρίσει ένα σπίτι και μια οικογένεια.


Οι υιοθεσίες του συλλόγου γίνονται με φόρμα υιοθεσίας και με την δέσμευση του νέου ιδιοκτήτη για την ηλεκτρονική σήμανση του ζώου στο όνομα του όπως ορίζει ο νόμος 3170/2003.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου