Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Απάντηση αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Ν. Σηφουνάκη σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρα για το "Atalanti Hills"

Τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αναμένει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο δασικός ή μη χαρακτήρας της έκτασης, όπου πρόκειται να εγκατασταθεί η ξενοδοχειακή μονάδα «Atalanti Hills» στην περιοχή του Εξάρχου του Δήμου Λοκρών στο Νομό Φθιώτιδας.
 
 
Σχετική ερώτηση είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ, κος Χρήστος Σταϊκούρας, και όπως τον ενημερώνει ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κος Νίκος Σηφουνάκης, μετά την έκδοση της γνωμοδότησης, η όποια απόφαση ληφθεί από το υπουργείο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και ειδικότερα ως προς το θέμα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης της ξενοδοχειακής μονάδας, είναι αυτονόητο ότι θα στηριχθεί, μεταξύ των άλλων, και στο θεσμικό πλαίσιο που αφορά στον χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας καθώς και στη νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο βουλευτής της ΝΔ, με ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή, είχε επισημάνει ότι ενώ η πρόταση για την επένδυση έχει κατατεθεί εδώ και 4 χρόνια και οι επενδυτές θεωρούν ότι έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για την υλοποίησή της, εκκρεμούν οι απαντήσεις των συναρμόδιων υπουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου