Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Η "άκαρπη" συνεδρίαση του Δ.Σ. για την Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη

"Άκαρπη" έκλεισε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Λοκρών για την Επιλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ο οποίος εκλέγεται με μυστική ψηφοφορία.
  
  
Το γεγονός πως κανείς υποψήφιος δεν συγκέντρωσε περισσότερους από 10 ψήφους σημαίνει πως ο Δήμαρχος και η Πλειοψηφία δεν ήθελαν πραγματικά την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη. 

Κανονικά ο Δήμαρχος και η Πλειοψηφία έπρεπε να προτείνουν (αφού η Μειοψηφία δεν μπορεί) υποψήφιο ο οποίος να είναι αποδεκτός και  από μέρος έστω του συνόλου της Μειοψηφίας, αφού για την επιλογή χρειάζονται τα 2/3 των ψήφων του Δ.Σ.

Αντί αυτού όμως η Πλειοψηφία στην Συνεδρίαση δείχνει "σκορποχώρι", πράγμα που σημαίνει πως ο Δήμαρχος δεν πρότεινε υποψήφιο, ούτε επέβαλε κοινή γραμμή στους συμβούλους της Πλειοψηφίας.

Είναι φως φανάρι πως ο Δήμαρχος, για άγνωστους λόγους, δεν επιθυμεί, ή τουλάχιστον δεν επιδιώκει, την ύπαρξη Συμπαραστάτη του Δημότη στο Δήμο Λοκρών.

Δείτε τα πρακτικά των ψηφοφοριών της Συνεδρίασης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου