Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ...με παράπονα.



Χθές το απόγευμα στα γραφεια την ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας συνεδρίασε η ΝΕ σε πληρη απαρτία. Τρεις και ο... κούκος. Τουλια, Ευθυμιοπούλου, Τσάμης και... Γραμματέας. 

Με όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες,όπως άλλωστε συνηθίζει ο σ. Γραμματέας αποφασίζει για την πορεία του ΠΑΣΟΚ και οχι μόνο, στην Φθιώτιδα και οχι μόνο, μη δυνάμενος να αντιληφθεί το γύρισμα της πλάτης απο την πλειοψηφία των μελών της ΝΕ και του Δημοκρατικού Φθιωτικού Λαού.  

Ο κ.Δολιανήτης και όσοι παραμένουν γύρω του έχουν πια απόλυτη και προσωπική ευθύνη για την κατάντια του κομματικού οργάνου στον νομό.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ μέλος ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας
...................................................................................


Ο κ.Δολιανήτης
.....................................................................................

Με αυτη την επιστολή που πήραμε απο τον συμπατριώτη μας κ. Κυρ.Κυριάκου καταλαβαίνουμε αυτό που εδω και πολύ καιρό γίνεται στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα τι κάνει ένα "δημοκρατικότατο" στέλεχος της Φθιώτιδας, που ένας αποφασίζει (σκέφτεται,παράγει ιδέες??) και διατάζει - και μέλος της ΝΕ τον κατανομάζει ποιός? - ο "γραμματέας". 

Αλλα και πάλι θα πω, εμείς φταίμε, ΟΧΙ ο συντροφος γραμματεας, εμείς τον ψηφίσαμε να είναι εκπροσωπός μας, γι΄αυτο υπαρχει η βάση, τα απλά μέλη, που θα πρέπει να αρχίσουν, οπως ο μακαρίτης ο Ανδρέας, να μαυρίζουν τους μαυρογιαλούρους και τα ΤΖΑΚΙΑ στο ΠΑΣΟΚ και να κανουν καινούργια ΤΖΑΚΙΑ, λαικά και δημοκρατικά.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου