Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ: Όχι στη Συγχώνευση των Σχολικών Μονάδων σε Λάρυμνα και Ομβριακή


«Το Γυμνάσιο Ομβριακής να μη συγχωνευθεί με εκείνο του Δομοκού σε αυτή τη φάση και να μετατραπεί σε νέου τύπου Επαγγελματικό- Τεχνικό Λύκειο, το οποίο έχει ανάγκη ο Δήμος Δομοκού, ενώ το  Γυμνάσιο Λάρυμνας με τον εκσυγχρονισμό του να αποτελέσει και πιλοτικό σχολείο συνδυασμού εκπαίδευσης- βιομηχανικής, ενεργειακής και περιβαλλοντικής ανάπτυξης»
  
 
Αυτά τόνισε σε επιστολή της προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων η βουλευτής Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή.  Επίσης, πέραν των συγχωνεύσεων θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η σωστή κατανομή των μαθητών στα σχολεία, όπως πχ. μεταξύ του Μώλου και των Καμένων Βούρλων.


Η κ. Μπατζελή επισήμανε ότι στο νέο σωστό στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου για τη  συγχώνευση των σχολείων θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι κοινωνικές ιδιαιτερότητες, ώστε το αποτέλεσμα της πολιτικής αυτής να είναι αποδεκτό από την τοπική κοινωνία και κυρίως από τους ίδιους τους μαθητές, οι οποίοι θα πρέπει να αποκτήσουν ποιοτική παιδεία, αλλά και να  έχουν τη δυνατότητα ευρύτερης κοινωνικοποίησης στα πλαίσια του νέου σχολείου.

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ στην κ. Μπατζελή!!! Ούτε ο κ. Μπονόβας δεν θα τα έλεγε έτσι που έτρεξε να "καπηλευθεί" μέσω των παρατρεχάμενων του την όποια θετική γαι το Δήμο εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κος ΜΠονόβας λειτούργησε ως Αντιδήμαρχος Λοκρών, για το συμφέρων των μαθητών του Δήμος μας. Τώρα η κα Μπατζελή, ως αλεξιπτοτίστρια είχε εμφανιστεί το 2009, ως αλεξιπτοτίστρια και τώρα.
    Συγχαρητήρια κε Αντιδήμαρχε για τις ενέργειές σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας δουλεύει η κυρία αυτή ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί λειτούργησε κανείς εναντίον του συμφέροντος των μαθητών του Δμου μας και δεν το ξέρουμε; Δεν μας λέτε τις ενέργειες του κ. Μπονόβα να μαθαίνουμε και εμείς οι "τυφλοί" ή τις κρατάτε μυστικές; Όταν όμως χειοροκροτούσατε την Μπατζελή ήταν καλή, τώρα που την "σουτάρισε ο Γιωργάκης ..."αλεξιπτωτίστρια". Νομίζω σε κανέναν δεν αρμόζει τέτοια συμπεριφορά. Απλά η γυναίκα δεν "μπόρεσε"! Δεν είναι η πρώτηόύτε και η ..τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχήν δεν ξέρεις αν την χειροκρόταγα ή όχι! Δεν είμαστε όλοι σαν και εσάς που χειροκροτάγατε τον κο Παιδί του Μπαμπά!
    Καταδεύτερον αρνητική κρίνεται η στάση της όχι γιατί δεν τα κατάφερε αλλά γιατί δεν προσπάθησε, ενώ προσπάθησε να καρπωθεί το αποτέλεσμα!
    Όσο για τον Μπονόβα κρίνεται και αυτός εκ του αποτελέσματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόλις το καράβι αρχίζει να βυθίζεται ...οι αρουραίοι την "καάουν" πρώτοι!! Κανείς δεν "χειροκροτούσε" τώρα αλλά πρώτη σε ψήφους από το Πασοκ βγήκε. Τώρα όσο για το παιδί του μπαμπά εννοείς το Γιωργάκη ή τη Ντόρα. Αλλά αυτοί δεν στήριξαν κανένα από "εμάς" στις δημοτικές αλλά ούτε και κανένα άλλο παιδί του Μπαμπά από ότι ξέρεις (ούτε που πλησίασε σε κάποια εκδήλωση εγκαίνια ή ομιλίες κ.λ.π. όπως κάτι άλλες ...βουλευτίνες απαρνημένες ή μη και μη μου πεις ότι ήρθαν με το ζόρι!!!) Είπαμε το σημαντικότερο είναι η μνήμη, ..όχι η επιλεκτική βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι η Μπατζελη σας φταιει!!!να ψησισετε το παληο Πασοκ που σας δουλευει χρονια!!!παληοι πελατες ειστε ετσι κι αλλιως !100 χρονια τους ιδιους πολιτικους1ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙς ΙΔΙΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου